Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem a viszonzatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés
Bármilyen hasznos tippnek örülnék ebben a vészterhes időben . 22/f

2016. ápr. 29. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen szoktam: felteszem magamnak a kérdést, hogy milyen emberre vágyom: olyanra, aki engem akar és imád és ezt ki is mutatja, vagy pedig olyat, aki magasról tojik a fejemre. És valahogy mindig az előbbire hajlok....
2016. ápr. 29. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Utáld meg magadba, idegeljen fel az hogy szarik rád, kicsit leis hordhatod vagy valami.
2016. ápr. 29. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló taktikájával szoktam én is. Bár legutóbb segített az ,hogy kiábrándultam a csajból, normális értékrenddel összeegyeztethetetlen életvitelt kezdett el folytatni. Ha van bármi negatív tulajdonsága ami téged amúgy is zavarna sokszorozd fel, csak azt lásd benne.
2016. ápr. 29. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem olyankor lehet a legnehezebb, amikor valaki olyannal jon ossze a kiszemelted, aki a te kikopott masod sok szempontbol. Vagy ha elotte veled is "eljatszadozott" es felebresztette benned a remenyt.

Az a megoldas, hogy eled az eleted, es sokat jarsz tarsasagba. Amikor sokat van egyedul az ember, csak negativ gondolatai szuletnek.

23L

2016. ápr. 29. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Istenem, ne légy már ilyen papucs!

Annyi punci van még a tengerben, hogy el se hinnéd.

2016. ápr. 29. 21:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket . Értem én h sok van még , csak hát én nagyon érzelmes típus vagyok , ha csak punci kéne találnék simán tényleg sok van , de nekem szerelem kell . Mondtam is neki hogy legalább legyen bunkó ha már megcsúnyulni nem tud , de még az elutasítást is olyan finoman közölte , habár előtte hónapokig kevert jeleket küldött .
2016. ápr. 29. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

De gyerek vagy még :)

A punci, az punci, akármilyen szögből nézed, akármit látsz bele, akárminek is szeretnéd hinni.

A szerelem egy női gyengeség, egy csali és ha teret engedsz neki, ki fognak használni a puncik.

Némi kérget kéne eresztened, különben borzalmasak lesznek a 20-as éveid...

2016. ápr. 29. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá, utáld meg, ne foglalkozz vele, egyebek.
2016. ápr. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!