Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet könnyedén felfogni egy viszonzatlan szerelmet?
Sziasztok!
Van egy férfi, akit már régóta nagyon szeretek, de reménytelen az egész.
Nekem az segít, ha humorosan fogom fel a dolgokat, de ez nem megy. Néha próbálom megtalálni a helyzetben a "komikusmot", de ebből is mindig sírás lesz.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Már nem egészséges, hogy évek óta senki másra nem gondolok...
Ti mit tesztek, ha ilyen helyzetbe kerültök?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hát igen, szomorú is ez. :(
Engem is rángatnának a barátnőim a bulikba, hogy ugyan, pasizzak már, de mindenki más hidegen hagy, néha szinte taszítanak is. Ők egyébként nem tudják, hogy sszerlmes vagyok abba a férfiba, nem is tervezem elmondani nekik.
Komolyan? :) Te legalább el merted mondani neki. Én annyira szégyellném magam, ha visszautasítana. Biztosan így tenne, de élesben szerintem belehalnék, annyira fájna.
A kezdetekkor még lett volna esélyem nála, de annyira erősen bennem volt, hogy hagynom kéne, mert a férfi dolga kezdeményezni, hogy nem léptem semmit, csak vártam. És szép lassan egyre inkább eltávolodtunk. Jelenleg nem csak távoli, de rossz is a viszonyunk (egy félreértés miatt, végső soron az én hibám). Így meg tényleg nagyon nehéz.
Sajnálom, hogy így alakult nálatok.
Én sem vagyok épp a bátorság mintaképe. Eredetileg csak pár névtelen üzenetet küldtem neki, nyíltan sosem állt szándékomban felvállalni a dolgot, de miután többször is visszaírt és megkérdezte, hogy mégis ki vagyok meg honnan ismerem, már nem volt pofám, hogy ne mondjam el. Meg eleve megkíméltem magam a visszautasítástól meg őt is attól, hogy meg kelljen tennie és amikor végül elmondtam, hogy ki vagyok, azt is rögtön hozzátettem, hogy ez nem bepróbálkozás, csak őszinte akartam lenni végre.
Amúgy ha már amúgy is ilyen rossz a helyzet, nem gondoltál rá, hogy minden mindegy alapon mégis elmondd neki, hogy érzel? Nem ismerem a helyzetet, de ha mást nem, lehet hogy legalább azt a félreértést más megvilágításba helyezné és javítanak valamennyit a kapcsolatotokon. Mondom, nekem sokat számított a dolog feldolgozásában, hogy a vallomásom után is megmaradt köztünk a korábbi nem túl közeli, de alapvetően jó viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!