Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is tapasztalta már azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta már azt az enigmát, hogy amint lemond valakiről az rákattan?

Figyelt kérdés

Sokáig szerelmes voltam egy lányba, tényleg nagyon. De barátja volt, aztán szakítottak majd újra összejöttek én közben próbálkoztam és próbálkoztam. Ment a “miért pont most találkoztunk” a nem tudok dönteni hiszti meg az ilyesmi, én pedig kábé két év nyűg után úgy voltam vele, hogy oké legyen boldog, nekem mindegy. Már nem érdekelt és valószínű felszállt a rózsaszín köd is. Volt köztünk sok minden különben, testileg is.

Majd röviddel azután, hogy megszakítottam vele minden kontaktot, fél évre rá már elutaztam otthonról, régi nagy álmom volt, amúgyis ilyen világutazós típus vagyok de Afrikába valamiért mindig nagyon vágytam. Két hete jöttem haza Tanzániából. Amíg kint voltam és néha töltöttem fel képeket mindet kedvelte, többszört írt, hogy mi újság de megmondom őszintén nem volt kapacitásom meg kedven hozzá. Most viszont “mindenképp” találkozni akar, tudja, hogy hazajöttem és beszélgetni akar állítólag meg, hogy meséljek neki mi volt. Szinte idegesítően zaklat ezzel, minden második nap ő ír, hogy “szia :)” mi ujság stb. Komolyan ez vicc, akkorát fordult a kocka. Mi lehet az oka azt nem tudom, hiszen jo ideje nem is látott.

2018. márc. 1. 00:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jolvan bocsanat, akkor ezentul tobbet olvasok :D Mit ajanlasz melyik muben tehetnek szert ekkora szokincsre mint amekkora neked van? Vagy a gyakori eleg lesz?

A tobbieknek meg koszi a valaszokat ment a zold kez :)

2018. márc. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!