Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki nem tapasztalta még meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki nem tapasztalta még meg a szerelmet soha?

Figyelt kérdés

Mindezt úgy, hogy húszas évei vége felé jár és plátói szerelemben sem volt része. Esetleg kisebb fellángolás, de nem az a mindent elsöprő érzés, ami a "Nagy Könyvben" meg van írva. Bennem van a hiba és képtelen vagyok érezni (ha még ennyi idősen is vallom, hogy nem éltem át), vagy megfelelő ember híján történt így?

És Ti? Nektek mi az oka?

(F)

2017. aug. 18. 22:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Tapasztalni tapasztaltam már. Megélni egyszer sem sikerült.
2017. aug. 18. 22:18
 2/15 A kérdező kommentje:

A másik fél nem volt hajlandó veled megélni, ezért nem tudtad Te sem?

2017. aug. 18. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Férfiként nem könnyű ez. Én 36 évesen lettem először szerelmes őrülten. Van olyan barátom, aki nem volt egyáltalán.
2017. aug. 18. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Az is nehéz itt, hogy mindenki mást ért szerelem alatt. Van aki egy enyhébb dolgot van aki meg azt az atom erős valamit.
2017. aug. 18. 22:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem valami lightos p*nalegyezésre gondolok, hanem erőteljes, határozott érzésre. Tetszeni már nekem is tetszett nő, kapcsolatom is volt, mégis csak azt éreztem, hogy jól megélünk egymás mellett, de amúgy semmi különös. Szeretem, pont.

2017. aug. 18. 22:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatom volt számtalan, de most 26 évesen találtam arra a lányra akit egész végig kerestem
2017. aug. 18. 22:24
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Tisztelet,becsület,kitartás,méltóság,

empátia,megbecsülés,ragaszkodás.

Annyi szép emberi tulajdonság van és lehet két ember között...

Sajnos a szerelem soha nem talált meg,pedig régóta házas vagyok..

.-

-Nem törvényszetű,hogy életünk során átéljük ezt az érzést.

2017. aug. 18. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Az hazudik, már egészen kisgyerekkorban szerelmes lesz az ember.

Más kérdés, hogy ahogy írták is nincs alkalom megélni.

9/15 A kérdező kommentje:

Milyen érzés? Elképzelni sem tudom, max filmesítve láthattam (az meg bullshit), a környezetemben sincs rá példa. :D

10/15 anonim ***** válasza:
0%

Kedvenceim a soha nem voltam szerelmes házasok, remélem erről tudomása vana házastársnak is vagy mi a fenét hazudtatok hogy elvegyen hozzátokmenjen.

Lesz mindig parizer a kenyéren?

2017. aug. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!