Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nem tapasztalta még meg a szerelmet soha?
Mindezt úgy, hogy húszas évei vége felé jár és plátói szerelemben sem volt része. Esetleg kisebb fellángolás, de nem az a mindent elsöprő érzés, ami a "Nagy Könyvben" meg van írva. Bennem van a hiba és képtelen vagyok érezni (ha még ennyi idősen is vallom, hogy nem éltem át), vagy megfelelő ember híján történt így?
És Ti? Nektek mi az oka?
(F)
A "nagy szerelmi" házasságok jó ha 5-10-évig tartanak na puff....
Mások meg szeretetben leélnek egy egész életet.
Szóval ne hajkurásszam; elég, ha szeretem és nem kapok szemrángást semmilyen tulajdonságától, cselekedetétől?
#13 erre nincs válasz :D ezt te fogod eldönteni, vagy hozza majd neked a sors, a véletlen. ezek az élet fontos éles helyzetei. nincs segítség itt. valahogy majd döntesz és élsz. sokfajta élet van.
de szerintem az látszik és szép, hogy sokra értékeled a szerelmet.
meg amúgy tényleg. én voltam szerelmes. őrülten. és most már nem vagyunk együtt. én szakítottam. pedig szinte biztos vagyok benne, hogy még egyszer azt nem élhetem át. szóval sehogy sem egyszerű.
Meg egyébként régebben én is azt gondoltam, hogy nem voltam még szerelmes előtt, kb így mint te. És azt gondoltam nem vagyok erre alkalmas talán. Viszont amióta voltam, azóta kicsit úgy érezem, hogy kisebb érzelmeim is a szerelemnek voltak darabkái, csak nagyon picik és így nem felismerhető annyira a jellege.
Mint amikor valami drogot használ az ember, ha kicsi a dózis akkor nem tudja mi van, és agyal, hogy ez mit mi, hat a dolog vagy nem, kicsit kint van kicsit bent, de épphogy. de az is a szer csak épphogy. És ugyanez a szer, ahogy emelve van a dózis veszi fel azt a jól felismerhető, teljesen egyértelmű hatást. szóval nem az van, hogy az egyik az, a másik nem az, hanem az egyik érzelem nagyon enyhe, alig észlelhető formája ugyanannak.
de ez is csak találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!