Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors volt másfél hónap után szerelmet vallani? Nem értem a reakcióját
Figyelt kérdés
Május óta ismerjük egymást, kb. másfèl hónapja "járunk". Ő már pár hèt után mondta, vannak èrzèsei felèm ( igazából, a kapcsolat kezdèse is az èrzelmek miatt törtènt), 1-2* mondta, hogy szeret. Akkor en semmit nem mondtam, mert mèg nem èreztem " úgy".
Szerdán közös ismerős esküvőjèn voltunk, kicsit sokat ittunk, bevallottam, hogy beleszerettem.
Azóta picit hidegebb, nem kedveskedik annyit, nem èrtem, mièrt? Megijedt vagy túl gyors volt- dehiszen ő sokkal korábban vallott..
21N 26F
2017. júl. 31. 13:03
1/4 anonim válasza:
Bele lehet szeretni valakibe másfél hónap alatt, sőt sokkal hamarabb is, de szerelmet vallani kényes dolog, nagyon stimmelnie kell a pillanatnak, és érezni kell a másikon is hogy hasonlóan érez ahhoz, hogy jól süljön el a dolog. Ebben a tekintetben lehet hogy elhamarkodott volt. Ő azt mondta hogy szeret, de nem azt hogy beléd szeretett. Nem feltétlenül ugyanaz. Amúgy meg az is lehet, hogy mivel korábban te nem reagáltál pozitívan, így már annyira nem is szeret...
2/4 anonim válasza:
A párom a harmadik randin vallott nekem szerelmet, kb két hét után. Nekem ez hamar volt, meg is döbbentem, én elmondtam neki őszintén, hogy nekem ehhez több idő kell.
Legyél türelemmel, ne erőszakoskodj, most várd, hogy lépjen valamit
4/4 anonim válasza:
mert ez olyan, mintha eddig nem szeretted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!