Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ajándékot vegyek 1....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek 1. hónap fordulóra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

3 nap múlva lesz, hogy 1 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel. Sajnos mostanában egészen sok vitánk volt, és ezért valamilyen "extrémebb" ajándékot szeretnék adni neki, de ötletem sincs, hogy mit.

Segítségeteket szeretném kérni, 1-2 tanácsot, hogy mit érdemes ilyenkor. Ékszereket nem hord, virágokat nem annyira szereti, és nem is akarok ilyen sablonos bonbon + virág kombót.

Válaszokat előre is köszönöm.

20f, 20l

2017. máj. 28. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Havonta tampont, évente valami komolyabbat. 10 évent flancos ékszer/nyaralás.

30/f

2017. máj. 28. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Már egy hónapja együtt vagytok és még nem kérted meg a kezét????

Komolyan. HA még vitáztok is ennyi idő után, akkor max egy szál rózsát.

2017. máj. 28. 11:49
 3/15 A kérdező kommentje:

1-es. Aranyos vagy, de a tampon kimarad.:D

2-es. Már jóval régebb óta ismerem, és ezelőtt volt kisebb kavarásunk is, de hogy "hivatalosan" 1ütt vagyunk, az most lesz 1 hónapja. Említettem, hogy a virágokat nem annyira szereti. De köszi a válaszotokat. Várom a többi ötletet is.:D

2017. máj. 28. 11:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

Minek? Majd max félévkor meg az éves fordulókkor.

De egy hónaposra??? :D Nagyon gyerek vagy még.

2017. máj. 28. 11:56
 5/15 A kérdező kommentje:
1. hónap, 6. hónap, 1 éves. Így van tervben, aztán lehet el sem jutunk addig, ki tudja.:D Szerintem ez nem gyerekes, szimplán szeretném meglepni, hisz mindenki örül 1 kisebb ajándéknak. És ha ő örül, akkor én is.:D
2017. máj. 28. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez miii, hogy 1 hónapja vagytok együtt, de egész sok vitátok van? Oké, hogy kell idő, amíg összecsiszolódtok, de hogy konkrétan viták vannak?

Szerintem semmit ne vegyél, elég ha megemlíted neki, hogy mennyire örülsz, hogy egy hónapja olyan szerencsésen alakult köztetek a dolog. Bár személyes véleményem, hogy nem biztos, hogy olyan szerencsésen, ha már most vitáztok ilyen szinten.

22N

2017. máj. 28. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy Mini Morrist.
2017. máj. 28. 12:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok. Akkor betétet, ha azt használ. Annak alapján amit írtál, nem lépnék érte kettőt.

30/f

2017. máj. 28. 12:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Tampont használ, ha kíváncsi vagy, de ezt még mindig kihagynám.:DD Igazából tényleg rossz, mert mostanában minden apróságot nagyzol, mintha akkora probléma lenne. Annó kavarásunk után fél évet szenvedtem, hogy megszerezzem, és hiába a viták, nem akarom elhagyni.:D Gondolkoztam névre szóló bögrén, + csokin, de ez olyan sablonos. Túl nagy ajándékot pedig nem akarok, mert az tényleg gáz, ennyi idő után.:D
2017. máj. 28. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Tervezz akkor közös programot, kiránduljatok valahol, és te fizesd az egész napot.
2017. máj. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!