Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után mekkora ajándékot illene adnom neki?
1 hónapja vagyunk együtt a párommal, és most lesz a születésnapja. Van néhány ötletem, de mindegyik csak nagyon apróság. Mit gondoltok, milyen értékű ajándékot illene adnom neki ennyi idő után? Írhatnátok példát is, esetleg ötleteket.
24/L
Örülne, ha ajándékoznál? Mert erről van egy vicces történetem :)
Karácsonyra évekkel ezelőtt valahogy elkeveredett a párom ajándéka, így nem volt már idő újragondolni.
Pár nappal később beszéltünk róla, hogy ez nekem mennyire kellemetlen volt így, amire azt mondta, hogy ő örül neki, én voltam az első olyan barátnője aki nem ajádnékozott, és ennek ő nagyon örült, mert ő kifejezetten rosszul van attól, ha a lány ajándékot vesz neki ilyen rövid idő alatt :)
Mi is ekkor voltunk kb 1 hónapja együtt.
Azóta persze a férjem már ez a srác, és már nem zavarja, ha meglepem valmivel. :)
Ami valami apróság vagy pedig a számítógépéhez valami kiegészítő.
(memória, kormány, egér, stb)
Persze nem minden srác ilyen, ezt figyelembe kell venni. Esetleg valami aranyos bögre vagy termosz, ha pl szeret kávézni, teázni.. Ezt mindig magával tudja hordani.
De bejöhet egy stílusa szerinti pulcsi is.
Szerintem csak valami jelképeset, hogy ne is érezze magát kellemetlenül (pl. hogy akkor most ő is kénytelen valami nagyot venni neked karácsonyra, stb.), de azért érezze azt is, hogy nem felejtkeztél meg róla.
Ha pl. csinálsz neki egy pici tortát, vagy hasonlót, az elég jó pont. A legtöbb pasinak bejön, ha házias vagy, a tortát megeszi, adtál is valamit, meg nem is.
Mi áprilisba jöttünk össze és névnapomkor (junius) kaptam tőle egy képkeretet meg még valamit, aminek utána néztem a neten akkor kb 5000ft volt+ 1 rózsát!
Én szülinapjára ami egyben névnapja is (július) szerintem piát vettem neki,vagy nem tudom nem most volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!