Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek 1. hónap fordulóra?
Sziasztok.
3 nap múlva lesz, hogy 1 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel. Sajnos mostanában egészen sok vitánk volt, és ezért valamilyen "extrémebb" ajándékot szeretnék adni neki, de ötletem sincs, hogy mit.
Segítségeteket szeretném kérni, 1-2 tanácsot, hogy mit érdemes ilyenkor. Ékszereket nem hord, virágokat nem annyira szereti, és nem is akarok ilyen sablonos bonbon + virág kombót.
Válaszokat előre is köszönöm.
20f, 20l
Hát figyelj. Fél évet vergődtél érte, lehet, inkább neki kellett volna ezt a kérdést kírni nem neked. Így én hagynám a francba a hónapfordulókat. Esetleg, ha egy év alatt normális, akkor lehet azokból rendszert csinálni, de ez...ááhh :D
30/f
"Nem rendszert szeretnék ebből, mint mondtam" Benézted ecsém. Itt azon van a hangsúly, hogy ő mit szeretne. Ha egy hónapra kap, akkor kelleni fog minden hónapban. "Így neveld a sárkányodat" :D
30/f
Vidd el valahova, a közös program-a vele töltött idő- a legjobb ajándék. Ha megy, akkor akár főzhetsz is neki vmit, odalesz:D
Nehéz lenne ajándékötletet ajánlani, ha nem ismerem, és a sablonos lányos dolgok szóba se kerülhetnek.
De ha ismered, akkor tudod mit szeret... c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!