Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfelejthetett 2 hónap alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejthetett 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Ő párkapcsolatban él ahol már nem szerelmes, viszont belém szerelmet vallott, de nekem túl gyors volt és megijedtem a helyzettől és mondtam,hogy én ezt nem szeretném.

azt szerette volna ha többet nem beszélünk, mert neki ez fáj.

néha még azért váltottunk pár szót, de 2 hónapja nem írt.

közben én is total beleszerettem, de még mindig nem vagyok biztos magamban és így nem szeretném az ő kapcsolatukba belerontani, közben pedig nagyon fáj látni őket és érezni, hogy együtt vannak.

jobb lesz ha így marad és énis elfelejtem?

vajon szeret még vagy ha teljesen megszüntette a kapcsolatot azt jelenti, hogy már túl van rajtam?

2017. ápr. 27. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Ha megszakította teljesen a kapcsolatot, akkor túl van rajtad... inkább lépj tovább te is.
2017. ápr. 27. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Biztos vagy benne, hogy tényleg beleszerettél és nem csak azt a szeretetet és figyelmet sírod most vissza, amit akkor kaptál tőle most, hogy már nem kapod? Amikor tepert utánad, akkor nem kellett, most hirtelen, amikor túllépett és boldog mással, már szerelmes vagy? Ez nagyon nem stimmel így, bár tipikus jelenség olyanoknál, akiknek nullához konvergál az önismeretük.. Gondolkodj el ezen alaposan.

2. Alapból hogy lennél képes bízni valakiben, aki veled akarta megcsalni a párját? Miért akarnál egy olyan megalkuvó, gyáva alaktól bármit, aki kényelemből benne marad egy rossz kapcsolatban és a párja háta mögött keresi a következő nőt? Mit akarsz egy ilyen embertől egyáltalán?

Nézd, ő túllépett rajtad, valszeg soha nem is voltak feléd komoly érzelmei. Az, hogy letiltott, bizony azt jelenti, hogy már nem akar tőled semmit. Zárd le és legközelebbre tanulj némi önismeretet, hogy egyáltalán el tudd dönteni, mit érzel és jobban válogasd meg, kivel ismerkedsz. Foglalt hapekkal csak pofára fogsz esni, mert előtt utóbb te leszel majd a párja helyzetében, egy ilyen emberben nem lehet megbízni.

2017. ápr. 27. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
"amikor túllépett és boldog mással" - mire a kettes ponthoz értem, újraolvastam a kérdést és akkor láttam meg, hogy alapból foglalt volt, de ezt elfelejtettem átfogalmazni, így ezt a részt tekintsd tárgytalannak.
2017. ápr. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!