Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire veszett a helyzet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszett a helyzet? (főleg lányok)

Figyelt kérdés
Tömören-röviden: még nyár végén volt egy nagy szakításom, amitől padlóra kerültem, akkor ismertem meg egy lányt, aki fülig belém zúgott. Hetente-kéthetente találkoztunk, egy idő után csak filmeztünk és szexeltünk, ő próbált közeledni, de én abban az állapotban nem voltam kész egy kapcsolatra, ezt egyszer említettem neki, de amúgy mindig hideg voltam vele és próbáltam terelni, bár nagyon nem beszéltünk erről. Ha együtt voltunk, jól éreztük magunkat, 4 hónapon át nagyon belém volt esve. Végül karácsonykor úgy döntöttem, kreatívabb ajándékokkal meglepem és megmondom neki, amit addig nem tudtam kifejezni, hogy szeretem és készen állok, túlléptem a korábbi szakításomon. Ő sajnos azt válaszolta, hogy két hete őrlődés árán lezárta, és mással randizik. Ugyan fészen beszéltünk, de úgy érzem, miután látta, hogy nem hőbörgök, és korrekten kezelem a helyzetet, ő is úgy állt hozzá. Megmondtam, hogy szeretem, hiányzik, az ajándékát félreteszem, és nem szeretném megszakítani vele a kapcsolatot, eltávolodni tőle, ő azt felelte, hogy az én érdekemben 1 hónapig ne beszéljünk, szedjem össze magam, és ha akkor is ugyanígy gondolom, írjak és beszélünk. Tényleg nagyon kedves és aranyos lány, megértem, hogy 4 hónap viszonzatlanság után így döntött, krvára bánom a dolgot, és nyilván kivárom az időt, aminek fele most telt le. A kérdés, főleg lányokhoz, hogy 4 hónap fülig szerelem nem múlik el csak úgy, főleg, ha egy picit megkésve, de a másik ajándékkal mégis elmondja, amire egész addig várt, hogy szereti. Egyáltalán nem veszett ügy, csak idő kell, igaz?

#4 hónap szerelem
2017. jan. 15. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát... Ha mákod van nem. De ha engem 4 hónapig szarba se vennének csak szórakozásra lennék jó...nem hiszem,hogy foglalkoznék az illetõvel többet.
2017. jan. 15. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Én magamból tudok csak kiindulni.

Jelenleg olyan valamiben vagyok, amiben Ti is voltatok. Mi is nyár vége óta, azaz 4 hónapja, és én is belezúgtam, viszont Ő nem.. Nekem még nem sikerült lezárnom, de nagyon érik, viszont Én, a lány helyében baromi boldog lennék, ha kiderülne, hogy már nem viszonzatlan a dolog.

De ez függ attól is, hogy Ő milyen. Barátnőm pl. olyan, hogy ha egyszer lezárt valamit, akkor az végleges. Mások vagyunk, Te ismered. De ha tényleg szeret, akkor szerintem csak idő kell Neki.

2017. jan. 15. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nemnemnem, egyáltalán nem vettem szarba, és komolyabb dolgokat, bizalmas dolgokat is megbeszéltünk, csupán a kapcsolatunkat nem, és ez hiba volt. Nagyon határozott csaj, ha annyira elege lenne belőlem, nem ezt mondta volna :)
2017. jan. 15. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
17:57, ugye nem ő vagy? :D hova valósi vagy?
2017. jan. 15. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, 100%, hogy nem Ő vagyok :DD
2017. jan. 15. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Voltam ilyenben. Pont nyár végétől. Kb. 4 hónap huzavona után jutottam oda én is, hogy ennyi, befejeztem vele. Ez így szenvedés nekem, ha csak néha vagyunk úgy. Ő még keres.

Hát, nem tudom, ez az egy hónapig nem beszéltek dolognak van-e értelme. Ha valamit le akarok zárni 1 hónap szótlanság után én nem akarnám előről kezdeni.

Ti mennyi idősek vagytok, ha szabad megkérdezni?

2017. jan. 15. 20:19
 7/8 anonim válasza:
4 honap szerelem nem mulik el csak igy. Persze a lany szemelyisegetol is fugg, de akkor sem valoszinu. Viszont ha viszonozza is, nem lenne konnyu kapcsolatban lenni es bizni igy, hogy nem szo szerint, de durvan szolva 4 honapon at elutasitottad:( de ne mondj le rola, sot!
2017. jan. 16. 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:

20:19-es, ő 24, én 23.

18:22-es, remélem... érzelmi analfabéta voltam, katasztrófa volt a szakítás utáni időszak, de hát sajnos nem tudok már változtatni rajt. Nem mondok le róla :)

2017. jan. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!