Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után lehet azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lehet azt mondani, hogy ez veszett ügy?

Figyelt kérdés
Nos összejöttem egy férfival nagyjából egy hónapja, de ő akkor nem olyan rég szakított a barátnőjével így eleve tudtam is, hogy nem számíthatok egyelőre semmi komolyra és ez számomra is rendben volt így. Láttam rajta, hogy nem csak kihasznál meg nem csak búfelejtő vagyok neki hanem tényleg érdeklem és tényleg látom rajta, hogy kedvel és hogy szeret velem lenni. Én lassacskán kezdek picit többet érezni iránta minthogy szimplán kedvelem és érzem, hogy van esély rá, hogy ő is többet érezzen irántam, csak idő kell hozzá. A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig érdemes várni arra, hogy belém szeressen? Mennyi idő után lehet azt mondani, hogy semmi esély már rá, ha eddig nem szeretett belém?
2016. nov. 14. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs eselyed egx friss szakitas utan honapokig ,evekig a pasinal.

N

2016. nov. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!