Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan szereti? Vagy mi a helyzet?
Van egy haverom, aki kapcsolatban él. Ez az első komoly neki, de már volt előtte is egy kapcsolata.
Azt mondja szereti a barátnőjét, csak azért mégis jó lenne mással. Pontosabban egy bizonyos lánnyal. Nagyon tetszik neki, vágyakozik utána. Nem volt semmi köztük, bár megesett, hogy nem sokon múlott (de a lány nem úgy reagált, ahogy várta), olyan is, hogy ő kerülte a lányt, mert a lány akart valamit, viszont közben bánja, hogy nem történt semmi.
Nekem igaz nincs barátnőm most, de mikor volt sem agyaltam ilyeneken.
Szóval képes valaki szeretni a barátnőjét és közben meg másra vágyakozni? Jah és már nagyon régóta ez van, a másik lánynak is bevallotta, hogy oda-vissza van, ha meglátja.
Néha sajnálom a csaját... De végülis nem csinált semmit és szereti(?)
Ezek szerint nem mindenki egyformán szeret...
Csak azért kérdezem, mert én tudom csak ezt, mindig nekem mondja a dolgokat és már régóta. + érdekli a véleményem a dologról.
Hát mégis milyen véleményem lehetne erről???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!