Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan szereti? Vagy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan szereti? Vagy mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, aki kapcsolatban él. Ez az első komoly neki, de már volt előtte is egy kapcsolata.

Azt mondja szereti a barátnőjét, csak azért mégis jó lenne mással. Pontosabban egy bizonyos lánnyal. Nagyon tetszik neki, vágyakozik utána. Nem volt semmi köztük, bár megesett, hogy nem sokon múlott (de a lány nem úgy reagált, ahogy várta), olyan is, hogy ő kerülte a lányt, mert a lány akart valamit, viszont közben bánja, hogy nem történt semmi.

Nekem igaz nincs barátnőm most, de mikor volt sem agyaltam ilyeneken.

Szóval képes valaki szeretni a barátnőjét és közben meg másra vágyakozni? Jah és már nagyon régóta ez van, a másik lánynak is bevallotta, hogy oda-vissza van, ha meglátja.

Néha sajnálom a csaját... De végülis nem csinált semmit és szereti(?)

Ezek szerint nem mindenki egyformán szeret...

Csak azért kérdezem, mert én tudom csak ezt, mindig nekem mondja a dolgokat és már régóta. + érdekli a véleményem a dologról.

Hát mégis milyen véleményem lehetne erről???

2016. aug. 28. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...szerintem ettől még szeretheti a barátnőjét, a másik lány csak fizikai vonzalmat ébreszt benne...gondolom.
2016. aug. 28. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Mondjuk igen, ez lehetséges.
2016. aug. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!