Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyzet már ez? Most komolyan, tudom hogy betegesen féltékeny vagyok. De mit tegyek?
A párom 20éves, és ő is jövőre érettségizne, mert neki már van 1 szakmája, de sajna bukott igy megismételte a 11.évet.
Szoval most is 11.es.
Én iskolát váltottam ő a régi sulimban maradt, ott ismerkedtünk meg.
Én félévkor jöttem el, megbuktam matekból...meg egyéb más okok miatt, nem ez a lényeg. Ebben a suliba jól tanulok, őt is átvették volna félévkor, mondtam hogy jöjjön de nemjött mert az anyjáékra hallgatott, ott maradt.
Ugyanaz a matektanárja mint aki nekem volt.
A barátom most 2,4 re áll matekból és a tanár meg akarja húzni, felelnie kell pénteken a kettesért:O)
És lehet hogy angolbol is megvágják.
Én sajnálom is meg nem is... mert nem hallgatott rám, megérdemli.
De aztmondta a megint bukik, akkor jövőre elmegy melózni. Ja csak hogy elég féltékeny típus vagyok, és félek hogy a melóhelyen talál valaki mást és megcsal. Vagy tönkre fog menni a kapcsolatunk mert sokat dolgozik majd, és nem lesz rám ideje.
Baromira haragszom a szüleire mert ez a z ő hibájuk is, ők tömték tele a fejét, hogy ne váltson sulit, Tessék itt az eredménye
A pasim meg váltig állitja, hogy "javitok nemfogok megbukni" A francokat nem! Ugyis megvágják, szépen elvágta magát, meg buta is...
Matekbol meg angolbol nemtudok neki segiteni, nem ugyanazt tanuljuk.
velem is ugyanigy szenyózott a matektanár és megvágott.
Ti ilyen fura helyzetben mit tennétek? Mit mondanátok neki a helyemben?
Ha mást akar találni, ahhoz nem kell dolgoznia menni. Azt most is megtehetné. A féltékenység előbb utóbb minden kapcsolatot tönkretesz. Próbáld meg visszafogni magad.
Az meg hogy bukásra áll a barátod, nem a szülei hibája, hanem az övé, mert nem tanult eleget.
Ez azért durva. Szerinted a szülei a hibásak, ha tönkre megy a kapcsolatotok, csak azért mert rábeszélték hogy ne váltson iskolát?
Szerintem, ha tönkremegy a kapcsolatotok annak a te féltékenységed lesz az oka.
A felháborodásod szerintem látatlanban, - a részletek ismerete nélkül- nem jogos. Ha megbukik, az az ő hibája, mert nem tanult. Olyan nincs, hogy vki mindent tud és megvágják. Ha ott akart maradni, biztos meg volt rá az oka. A szülei nem hibásak, hogy a gyerekük nem tanult, és nem készült fel kellően.
Ha valaki meg akar csalni valakit, akkor úgyis megteszi, függetlenül attól, hogy a sarkában vagy e állandóan. Sokszor az állandó féltékenykedés miatt menekülnek a férfiak egy másik nő karjaiba. Úgyis mindig veszekszenek, akkor legalább legyen alapja.
Először is kezeltesd a kisebbségi komplexusod!
"félek hogy a melóhelyen talál valaki mást és megcsal"
Az iskolában is találhatna! Én egyedüli nő vagyok melóban, körülvéve négy fiatal pasival, a párom kamionozik, hétvégén jár haza, és ennek ellenére 6!!!! éve együtt vagyunk, és eszünkbe sem jut ilyen, hogy megcsalás . . . .
A féltékenységed "kezeld ki"+ magadból, mert abba fog tönkremenni a kapcsolatotok, és az a TE hibád lesz, nem az övé vagy a szüleié!
Írtad, hogy 20 éves FELNŐTT!!!! El tudja dönteni egyedül is mit akar, és egyértelműen a szüleivel egybehangzó akarata volt, mert ha nem az lett volna, ő is átment volna a másik suliba, de NEM AKART!!!!
Ha át akart volna menni, akkor abban az esetben is átmegy, ha a szülei szerint nem kellene.
Mindenki a saját életéért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!