Csak szerintem komikus a helyzet? Komolyan attól tartanak, hogy elveszem a munkájukat?
Felvettek arra a szakra, amivel évek óta szeretnék foglalkozni. 6 éve belelátok egy helyi rádió életébe, az ott dolgozókkal ismerjük egymást, hellyel-közel tartjuk is a kapcsolatot. Gyakran megfordulok a szerkesztőségben. Halom számra kaptam / kapom a nyereményeket, hívnak, hogy menjek, nézzem meg, hogyan készül egy-egy műsor, menjek, én is szólaljak meg egy-egy műsorban, reklámanyagot mondjak fel és hasonlók.
Facebook-ra feltöltöttem az SMS-ről a képet, hogy felvettek kommunikáció és médiatudomány szakra. Nem mintha számítana és érdekelne, de egy rádióstól sem kaptam erre visszajelzést. Nem miattuk jelentkeztem oda, ahová. Viszont más kérdés az, hogy abban a rádióban a főnökön, valamint egy-két emberen kívül nincs ilyen végzettsége. Azóta nagyjából alig keresnek, és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!