Hogy élveznéd, használnád ki a fiatalságod ilyen helyzetben?
ja, elvégzed a sulit aztán elmész egy főiskolára egyetemre egy másik városba koleszba vagy elmész érettségi után dolgozni és lesz pénzed aztán önálló leszel
Ne aggódj emiatt a gyerekkornak lassan vége, a neheze csak ezután jön :D
Én is így voltam, elmentem szakmát tanulni a szomszéd városba. Gyakorlati helyen nagyon szorgalmas voltam, már a suli elvégzése előtt felvettek dolgozni. Lett pénzem és nem vallottam be az összes keresetem, így volt amivel nem kellett elszámolnom otthon (lévén nem tudtak róla). Ezzel a szabadság is megnyílt számomra. Volt hogy hazudtam, hogy melózni megyek és felültem a vonatra, megnéztem 1 várost. Körbejártam a strandokat, wellnesseket és nem derült ki. Most fogok végezni a sulival és most megyek teljes állásba (eddig a suli miatt részmunkaidőn voltam) és már elintéztem, hova fogok költözni, onnantól nem szólhatnak bele, ugyanis 1 nap szó nélkül fogom magam és elmegyek, címet nem mondok.
Üdv: egy lány, akinek szintén elrabolták a fiatalságát
Ha pl. Soproni vagy, jelentkezz Debrecenbe - vagy fordítva; csak minél távolabb otthontól! (Pestre utánad mennek - tapasztalatból tudom!)
#4-es: címet hagyjon, mert a szülők belediliznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!