Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A féltékenység és az aggodalom megöli-e a szerelmet?
Igen. Ha valami képes megölni a szerelemet, az ez.
Egyébként pedig el ne hidd neki, hogy aggódik érted. Magáért aggódik leginkább.
Hogy én mennyire utálom a féltékenykedést, abban a szent percben visszaírom, hogy ennyi volt, ahogy ilyet ír. Én nem szarozok, nincs időm hülyékre. :D
Ez a fajta hozzáállás igen, teljesen tönkre teheti.
Engem felettébb zavarna, ha így viselkedne. Mert ez arra ad következtetést, hogy nem bízik benned, fél, hogy mással esetleg megcsalod. Nem pedig aggódik. Vagy ha igen, akkor emiatt aggódik, csak persze nem úgy állítja be.
Mond meg neki, hogy ezzel csak a kapcsolatotokat teszi tönkre. Azt meg pláne megérthetné, ha suli miatt vagy elfoglalt.
Igen, kinyírja.
Önbizalomhiányos, ebből adódóan féltékeny, és birtokolni akar. És ez egyre csak rosszabb lesz. A végén majd bezár a 4 fal közé, elmar a barátaidtól, stb. Vagy most húzd meg a határokat vele szemben, vagy ha neki ez nem megfelelő, akkor szerintem nem egymást keresitek.
biztosabban nyírja ki, mint a cián.
Vagy ő csinált valamit és kivetíti rád, vagy ennyire nem biztos magában és ezért benned sem.
Egyik se jó kilátás.
Szükség van a külön-külön és együtt szerzett élményekre is, hogy fenn tudjunk tartani egy normális kapcsolatot.
Ha a másik kalitkába akar zárni, állandóan ellenőriz, mindenről azonnal, részletesen tudni akar, akkor uralkodni akar feletted. Ha már most így viselkedik, mi lenne, ha hozzá is kötnéd az életedet?! Börtön.
Az bizony megöli a szerelmet. Menekülj az ilyen alaktól, amilyen messze csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!