Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Sokszor van olyan rémálmom, hogy a párom elém áll és rezzenéstelen arccal azt mondja: " már nem téged szeretlek"!
Az álmomban általában egy olyan lány miatt hagy el, aki kimondottan hasonlít a párom öccsének barátnőjére. A lány egyébként időről időre tesz olyan dolgokat, amik arra utalnak a számomra, hogy mintha a párom jobban tetszene neki ( amit valahol értek is). Attól rettegek, és ezt nem félek hangosan kimondani, hogy a lány ráhajt. Őrültségnek hangozhat, de félek, hogy a dolog nem olyan ártatlan, mint azt előttem beállítják.
Mit tegyek? Nem akarok sem belebolondulni, sem azt nem szeretném, hogy erre rámenjen a kapcsolatunk, vagy esetleg ne adj Isten fel legyek szarvazva, úgy hogy minden a szemem előtt történik!
Tegyük fel, ugyanez a szitu az én esetemben, mármint tartok tőle, hogy...
Nincs tennivalóm: a választottamnak annyit adok, amennyit akarok és/vagy hajlandó vagyok. Ha ez kevés, ha a kommunikációnk rossz, ha elmaradoztak a közös élmények, stb., akkor ez kevésnek bizonyulhat, és, ha valóban kifelé nézelődik a partnerem, akkor egyúttal befelé (felém) már nem figyel, önáltatás nem elengedni, és egyúttal összekapni magam a továbbhoz.
Azért ezt gondolom, mert tudom, hogy mit nyújtok, és, hogy az minimum elégséges, tehát az önbecsülésem nem szenved csorbát: ha másokat elhagyhatnak egy jobb, vagy jobbnak látszó másikért, akkor engem is. Történt is ilyen, aztán kiderült, hogy mégsem minden arany ami fénylik.
Persze tükörbe azért nézek, így a helyedben összehasonlítanám magam és a konkurensem, a vélt előnyei ellen pedig, ha szükséges, tennék. Legfeljebb akkor is elhagynak, de előnyömre változtam, és jön majd a következő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!