Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnömnek tetszik egy másik pasi, mit tegyek?
Láttam ,hogy mit beszélt a barátnöjével és az állt benne mennyire tetszik neki ez a srác de engem szeret , és megörjiti az a helyzet ,hogy kapkodja a fejét köztem és közte , de sok érve van az mellett,hogy mi együtt maradjunk,és megprobálja elfelejteni ezt a pasit.
Én aggodok ,hogy mégis az a pasi fog neki kellenni és nem én , ha már ennyire megtudott inogni és elgondolkozott a másik pasin 4 éve vagyunk együtt és nagyon szeretem a barátnömet de nem tudom mit csináljak ez nekem rosszul essik ,és nem is mondta el nekem ,hogy ennyire tetszik neki valaki .
1. Ne olvasd a beszélgetéseit! Ha már megtetted, nehogy el mondd neki, mert tuti megharagszik .... Ezért nem is tudod neki felhozni a másik pasit. Szerintem várj még egy kicsit. Bár megértelek, hogy kivagy.... :/ Elhidegült? Mert ha olyan mint régen,akkor menni fog szerintem. Ez csak egy fellángolás jobb esetben. Ha kezd távolodni tőled, akkor beszéljétek meg.
Remélem nem szakítotok! Kitartás!
Kedves Kérdező!
Szerintem ez nem akkora baj. Nyilván nem esik jól, de biztos voltál már te is úgy az elmúlt 4 évben, hogy -még ha csak egy pillanatra is- de más lányról fantáziáltál, vagy valaki után megfordultál. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a párodat, sőt, azt jelenti annál is jobban szereted, hogy egy ilyenért elhagyd! Mindenkivel előfordul, és ha azt írta a lány, hogy téged szeret, akkor őt se fogja egy ilyen eset elmarni mellőled, csak egy picit elbizonytalanodott!
Szia!
Ilyen nálunk is volt. Ne aggódj! Téged szeret, a másik pasi iránt csak fellángolt. Az újdonság ereje vonzza. De tudja, hogy veled biztonságban van, szereted. Nem fogja megkockáztatni az ismeretlent, főleg 4 év után nem. Csak annyit tanácsolok, hogy még jobban kedveskedj neki mint eddig. Főzz neki, adj neki egy szál rózsát stb. Nem kell nagy dolog csak apróságok. Mondogasd Neki hogy szereted.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!