Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy tetszik egy másik lány és megcsókoltam?
Már 4 éve vagyunk együtt és együtt is élünk, de pár hónapja elkezdett érdekelni egy másik lány, aki a barátnőm teljes ellentéte. Azt nem tudom, hogy vele hosszútávon működne-e, mert ő szereti elcsábítani az embereket, a kötöttségeket meg kevésbé. Régóta beszélgetünk, ő tette meg az első lépést, én meg megcsókoltam.
Nem tudom, elmondjam-e a barátnőmnek, mert nagyon kiakadna, ha megtudná, hogy ki az a lány, aki tetszik. Mit tegyek?
24/F
amiket írtál arról a lányról,az egyáltalán nem szimpatikus..!!
biztos,hogy leakarod cserélni a barátnődet egy ilyen lányért,aki szereti az embereket elcsábítani??
csak akkor mondd el neki,ha már nem érzel semmit iránta.
A barátnőddel akarsz lenni, vagy azzal a csajjal? Ezt döntsd el, aztán gyere vissza.
Nem mellesleg ez egy téves állítás: "Nem tudom, elmondjam-e a barátnőmnek, mert nagyon kiakadna, ha megtudná, hogy ki az a lány, aki tetszik."
Szerinted komolyan azon akadna ki, hogy ki a csaj?! És nem azon, hogy megcsaltad valaki mással?!
Nálad bajok vannak az tuti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!