Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy tetszik egy másik lány és megcsókoltam?
Már 4 éve vagyunk együtt és együtt is élünk, de pár hónapja elkezdett érdekelni egy másik lány, aki a barátnőm teljes ellentéte. Azt nem tudom, hogy vele hosszútávon működne-e, mert ő szereti elcsábítani az embereket, a kötöttségeket meg kevésbé. Régóta beszélgetünk, ő tette meg az első lépést, én meg megcsókoltam.
Nem tudom, elmondjam-e a barátnőmnek, mert nagyon kiakadna, ha megtudná, hogy ki az a lány, aki tetszik. Mit tegyek?
24/F
Már bocs, de ha szereti elcsábítani az embereket (nem tiszteli a párkapcsolatot) de a kötöttségeket nem az szerinted milyen ember? De most komolyan, az más kérdés hogy aki hagyja magát elcsábítani az gyenge ember. Szerintem az ilyen csajokra mondják hogy könnyűvérű, de nem ismerem nem tudom biztosan az-e.
Nem ismerlek titeket se, így felesleges lenne jellemezni, de az írásod alapján te semmi rosszat nem látsz benne hogy megcsaltad a barátnődet ráadásul még azt a csajt véded aki rádmászott. Szerinted van egy ilyen kapcsolatnak jövője? Nem lep meg hogy útálja ezt a típust, én se szeretem azokat akik gátlások nélkül rámásznak a pasikra és nem érdekli őket foglaltak-e vagy sem. Hoszzútávon működne-e ez most vicc ugye? Kutyából nem lesz szalonna, ha a pasija lennél akkor is ezt csinálná mással, ilyen mentalitással amit leírtál nem lehet biztos jövőt építeni rá, de gragulálok hozzá hogy ezt többre értékeled a barátnődnél akivel 4 éve együtt vagy az üzenete meg az hogy jobb ha ribanc az ember dobja csak el más egy több éves kapcsolatát miatta egy esetleg több éjszakáért. ha kalandozni akarsz, meg bulizni, dugni nincs azzal baj de akkor ne legyen barátnőd mert csak megbántod vele. Te magad mondtad hogy kiakadna, úgyhogy ha már nem is tiszteled (hisz megcsaltad, magyarul lesz@rtad az érzéseit) annyi tartás legyen benned hogy eléállsz, ha nem akarod vele ezt a kapcsolatot szakíts. És rohanj a másikhoz, bár borítékolom az eredményt.
79%-os, inkább menj el sportolni, mert be vagy kattanva.
Megbántam, hogy ez történt, de nem arról van szó, hogy még nem éltem ki magam, mert 16 éves koromtól ezt tettem. Nincs kedvem más csajok után rohangálni és nem is érdekelnek, főleg nem a ribancok. Jött egy lány, aki iránt többet érzek haverságnál, sokat jár a fejemben és emiatt zavarodtam össze, eddig ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!