Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok esélyt egy olyan...

Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol a másik fél nem tetszik külsőre, de belsőre egy álomférfi?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem interneten keresztül egy férfivel. Először nem láttunk egymásról képet. Elkezdtünk beszélgetni és elég sok mindent megtudtam róla. Egy nagyon intelligens, kedves, figyelmes férfi, aki a tenyerén hordozza a nőket. Jó állása van, ambiciózus, fontos számára a karrier is (ilyen szempontból hasonló mint én) és nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Pár napja viszont láttam róla képet és sajnos nagyon nem az esetem. Igaz, a teste jó, sokat sportol és ezért izmos, de az arcát egyáltalán nem tartom helyesnek, vonzónak. Nem tudom, hogy így érdemes lenne-e komolyabban gondolkozni a kapcsolatban.

2011. aug. 29. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Én is megmosolyogtam elsőre egy pasast, akivel meló miatt kapcsolatba kerültem, iszonyú ronda volt, valami félelmetes. Aztán megismertem és a legjobb humorú pasas, akivel valaha találkoztam :) Bármikor összejöttem volna vele,már egyáltalán nem láttam csúnyának.

2011. aug. 29. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyszer már megtettem, és egy nagyon jó, komoly kapcsolat kerekedett belőle. És ahogy beleszerettem, már vonzónak is láttam.
2011. aug. 29. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
én nem kezdenék vele. legyen inkább haver.hidd el,jobban jársz.vagy majd csók meg szex közbe is másra fogsz gondolni csak hogy elviseld,illetve alig várod hogy vége legyen az aktusnak? marha jó kapcsolat lesz mondhatom.valahogy így képzelted?
2011. aug. 29. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
ja,és főleg hogy mégcsak nem is taliztatok sosem. inkább nem is kommentálom. tipikus nő vagy,miért agyalsz ilyeneken hogy kapcsolat,mikor még nem is láttad soha?? ja,azért álompasi mert szépeket irogat? IROGATNI ÉNIS TUDOK BÁRMIT. jaj kislány nőj fel...elözö voltam
2011. aug. 29. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz vele, lehet az egyénisége leteper és utána hidd el megszépül a szemedben. Ha nem, hát egy próbát megért.
2011. aug. 29. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1-1 kép nem sokat mondd! Én pl.: abszolút nem vagyok fotogén és ha fényképezőgépet látok menekülök! Az életben meg azért attól jobb vagyok tehát 1-1 jó kép rólam csak 2-3 évenete sikerül!
2011. aug. 29. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm. Külsőleg abszolút nem szép. Na de amit nem kapott külsőleg, belsőleg kétszeresen kárpótolták. Az egyik legjobb ember, akit ismerek. Volt is köztünk egy kis liezon (ott is csak pozitívan csalódtam...). De az, hogy nem vagyunk együtt, nem a kinézetén múlt, szerelmesek lettünk másba, akikkel boldogok vagyunk. És a felesége egy nagyon szép nő!
2011. aug. 29. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A mostani párom, akivel több,mint 1 éve vagyok, az elején ő sem volt az esetem. Olyan átlagosnak tartottam, de roppant kedves volt, és mindenképp el akart hívni ebédelni. 3x lemondtam, mire beadtam a derekamat, már ott elvarázsolt, arra sem emlékszem az étterem milyen színű volt. És valóban igaz, hogy a képek sokszor csalnak, bár én élőben voltam így vele. Azóta pedig a legjobb pasinak látom, egyszerűen imádom nézni, és a belsője még szebbé teszi. Adj egy esélyt!
2011. aug. 29. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találkozz vele! Én csak jópasival találkoztam, aztán kiderült, hogy a szexben mégsem annyira motivál mindegyik. Volt olyan párom, aki elsőre csúnya volt, aztán nem nagyon szépnek láttam és a szex is jó volt nagyon.
2011. aug. 29. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy találkozást megér. Azt mondod, hogy az arca nem szimpi, de a testfelépítése igen. Ez elég jó, mert lehet hogy élőben helyesebb. nekem is volt egyszer egy ilyen pasim, netről. a feje egyáltalán nem tetszett, aztán találkoztunk, beszélgettünk, és megkedveltem. másfél évig együtt voltunk. Ha azt mondanád, hogy a tartása nem tetszik, vagy nagyon alacsony, vagy ilyesmi, akkor azt mondom hogy az nem is fog változni, felesleges találkozni. de így érdemes szerintem.

32/N

2011. aug. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!