Szerintetek van jövöje ennek a kapcsolatnak?
A férfi annak ellenére védekezne hogy a nő fogamzásgátlót szedne,nem bizik a nőben.Fél hogy elfelejtené bevenni.
Szeretik egymást,de bizalom a férfi részéről nem sok van.
Bennem megbizott volna a párom ha nem kellett volna abbahagynom a fogamzásgátlót.
Öcsémről van szó és a barátnőjéről.A csaj azt mondta ha terhes maradna megtartaná,az öcsém berezelt és most mindenféle hülyeségeket kitalál.
a fogamzásgátló tabletta nem ad teljes körű védelmet kb 98%-os
sztm nem gáz, ha mellette ő is felhúz egy óvszert
ez sztm nem bizalmatlanság hanem biztonsági játszma
valószínűleg most még nem aktuális a gyerekvállalás
és nem akarja hogy kényelmetlen helyzetben kerüljetek, ha véletlenül becsúszik
ezt lehet máshonnan is nézni. Nem biztos,hogy csak berezelésről és bizalom hiányról van aszó. Ismerek olyan pért ahol a lány foggátlót szed, de védekeznek gumival is. mindkettejük egészsége érdekében érthető. gondolj csak arra mennyi gombás fertőzést lehet ilyen olyan helyeken összeszedni akaratlanul.
ettől még igen is működhet jól egy kapcsolat.
Hát igen az öcsém ilyen téren komolyan gondolkozik,főleg mióta megszületett a lányom.nem akar gyereket,ez idáig rendben,huzzon ovszert ez ellen sincs semmi baj,csak mikor mondtam neki hogy szedjen a lány fogit akkor mondta hogy szó se lehet róla,mert mivan ha direkt nem veszi be...na nálam ez durva,ha ezt feltételezném a páromról hogy direkt akar csőbe húzni nem lennék vele.
Valamilyen szintű bizalomnak azért kellene lennie.
a fogit azért ajánlottam mert a lánynak rendszertelen és fájdalmas a menzije és ne lepődjön meg ha a doki kiirja.
A baba megtartásról.csak ugy beszélgettek és feljött a téma és a lány mondta hogy nem vetetné el,nem azt mondta hogy gyereket akar.
hát ha ennyire nem bízik a lányba... akkor nincs nagy jövője szerintem, bár idővel lehet javulhat.
amúgy totál felesleges egy nem futó kapcsolatban gumit is és gyógyszert is használni szerintem. persze ha a lány nem a védekezés miatt szedi a tablettát, akkor kicsit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!