Egy távolsági kapcsolatnak lehet jövője?
távolsági kapcsolat :) LOL!
szerintem balgaság belemenni egy ilyenbe. lakva ismerszik meg a másik, én amondó vagyok.
A miénk 2 éve működik.
Hétköznap tanulunk, intézzük a dolgainkat de a hétvége csak a miénk.
Nyáron sokkal többet vagyunk együtt, de minket ez annyira megerősített :)
Szerintem meg pont, hogy jó ötlet. Így legalább kiderül, hogy milyen erős a kapcsolatotok. Vagy méginkább összehoz titeket, vagy pedig szakítotok. Ha összehoz, akkor tök jó, egymásnak vagytok teremtve, ha meg szakítás lesz a vége...ne sajnáld, nem volt egy túl erős kapcsolat így jövője sem volt.
21/L
Előttem szóló hülyeséget írt, ne hallgass rá.
Ugyanis ez így nem igaz, hogy előbb-utóbb biztos megcsalják egymást a párok.
Én a férjemmel tavaly óta kényszerültem olyan életre, hogy én külföldön vagyok, ő itthon, havonta 1 hetet látjuk egymást és ez így lesz még vagy fél évig sajnos.
De eszünk ágában sincs másra gondolni, a szerelmünk ugyanúgy lángol, mint kapcsolatunk elején.
Tehát ez személyiségfüggő.
Az előttem szóló nyilván nem hűséges típus, hogy te miként bírnád és a párod, azt csakis ti tudhatjátok.
Ha ő az igazi, akkor azt az időt míg külön éltek kibírjátok, bár rettentő nehéz a másik hiányával élni nap, mint nap.
De előbb-utóbb úgyis összeköltöztök és erre gondolva könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!