Szerintetek van jövöje ennek a kapcsolatnak?
A férfi annak ellenére védekezne hogy a nő fogamzásgátlót szedne,nem bizik a nőben.Fél hogy elfelejtené bevenni.
Szeretik egymást,de bizalom a férfi részéről nem sok van.
A jó szexuális együttléthez belső, érzelmi nyugalomra van szükség. Tegyük fel, az öcsédet belülről nyugtalanítja, hogy a barátnője bevette-e valójában a fogamzásgátlót vagy sem. Ez szexuális zavarokhoz, merevedési problémákhoz is vezethet. Véleményem szerint az az együttlét nem jó, amelyikben bármelyik fél azon agyal, hogy lesz-e baba vagy sem.
Öcséd keresett valami megoldást. Ami számára megnyugtató. Nem hiszem, hogy egy kapcsolat csak akkor működhet ha mindkét fél részéről maximális a bizalom a másik felé.
Igazatok van,lány vagyok nem érzem át az öcsém félelmét,ami már szerintem néha beteges.
Kitalálta hogy vegyek neki 72órás tabletát és majd együttlétek után beszedeti vele,mert mivan ha a gumin nem látszik de hajszálrepedés van.
hány éves az öcséd?
s talán jaggal van benne ez az apró kétésg.. mivel ma máűr anyni nő vágott át ilyennel annyi pasit. Ez nem ok a válásra... nem baj ha kcsit mindig bizalmatlan marad.. de inkább óvatos én úgy mondanám.
de basszus, ha ennyi bizalom van a kapcsolatban, akkor minek vannak együtt? itt szerelemről nyilván szó nincs.
az meg tény, hogy sokan nagyon felelőtlenül szedik a tablettát, és én elhiszem, hogy joggal fél a kérdező öccse. de így tényleg nincs értelme a kapcsolatnak.
egyébként szerintem értelmes nő olyat nem csinál, hogy teherbe esik, csak hogy vele maradjon egy férfi, aki nem is szerelmes belé.
na, szóval mind a ketten jobban járnának egy másik kapcsolattal, persze ezt csak mint külső szemlélő mondom.:) ő dolguk, ha jól érzik így magukat, akkor senkinek semmi köze hozzá:)
A gyerek vállalás komoly dolog és valahol igaza van a tesodnak a bizalmatlanság nem szép de a mondás igaz hogy nő két dologért tenne meg mindent a világon: hogy ne legyen, illetve, hogy legyen gyermeke.
Amúgy is gyakori hogy az emberek 1 gyerekkel akarják bebiztositani a kapcsolatot ez férfir és nőre is gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!