Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy tetszik egy másik lány és megcsókoltam?

Figyelt kérdés

Már 4 éve vagyunk együtt és együtt is élünk, de pár hónapja elkezdett érdekelni egy másik lány, aki a barátnőm teljes ellentéte. Azt nem tudom, hogy vele hosszútávon működne-e, mert ő szereti elcsábítani az embereket, a kötöttségeket meg kevésbé. Régóta beszélgetünk, ő tette meg az első lépést, én meg megcsókoltam.

Nem tudom, elmondjam-e a barátnőmnek, mert nagyon kiakadna, ha megtudná, hogy ki az a lány, aki tetszik. Mit tegyek?

24/F

2013. febr. 5. 11:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem csaltam meg, ez csak egy csók volt.

Te hol élsz?

Te mit szólnál hozzá, ha a barátnőd minden pénteken más szájában kavarogna, hisz az csak egy csók?...

Légy felnőtt ha már ennyire kanos vagy, aztán ne csessz ki a lánnyal, mert te még nem kufircoltad ki magad. Aztán majd ha rájössz, hogy minden lyuk egyforma csak más a körítés akkor majd lesel.

30/F

2013. febr. 5. 12:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de szerinted a csók mi, ha nem megcsalás?
2013. febr. 5. 12:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Attól mert azt a típust utálja, még az is rosszul esett volna neki hogyha egy másik típussal csalod meg.. Ugyanis EZ MEGCSALÁS. Bármennyire szeretnéd szépíteni. Szerintem mondd el neki, jobb neki, ha nem marad veled.
2013. febr. 5. 12:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha van egy normális partnered..gondolom a párod az ha 4éve együtt vagytok. Sűljön le a pofádról a bőr.. Gondolkodj már, te magad írtad,hogy egy ribancra cseréled.
2013. febr. 5. 12:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Pont nem ribanc, de sok mindenkinek tetszik. Ha megcsalás, ha nem, már megtörtént és nem tudom visszacsinálni.
2013. febr. 5. 12:59
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen. Az ilyennek nem kell a segítség, úgysem megy vele semmire.
2013. febr. 5. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki, nyugodtan!!!!! Ad meg neki azt a lehetőséget, hogy keres egy NEM olyan gyenge jellemű pasit mint te! Nagyon sokan vannak akik összetennék a kezüket egy barátnőért főleg egy ilyen hosszú, komoly kapcsolatért!
2013. febr. 5. 13:55
 18/26 A kérdező kommentje:
3 mondat alapján hogy a fenébe ismernél? Attól, mert nem írtam részleteket, még fogalmad sincs, hogy milyen vagyok én vagy ő vagy a lány, meg nem is tartozik a kérdéshez. Ha idegbeteg vagy, azt meg ne itt vezesd le.
2013. febr. 5. 14:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van. Te nem szereted eléggé ezt a lányt, hiába a 4 év. Nekünk megvan már a 6 év is, rengeteg jó nőt láttam, rengeteg jő nővel beszéltem mégse nyomtam le egyik torkán se a nyelvem.

Te írod, hogy minden férfit elcsábít, de nem ribanc. Az elve az aki tudja, hogy a pasi csajjal van mégis rányomul.

Te nem éltél még eleget, nem húztál még meg elég csajt, jobb ha bevallod ami történt, és továbbállsz , kiéled magad és majd később benő a fejed lágya és családot alapítasz. Olyat, amiből egy semmit nem érő fellángolás nem tud kizökkenteni.

2013. febr. 5. 14:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek, de nem is szeretnék ilyen embert ismerni!! És már az első két mondatodból kiderült ez!! Ha erős FÉRFI lennél nem csalnád meg. Vagy előtte szakítanál!
2013. febr. 5. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!