Mit akarhat tőlem a sógorom? (beszólást kritizálást nem kérek ha nem tetszik valami menj másik kérdéshez)
Az, hogy nem vagytok normálisak, de ez a ti bajotok.
Vallj be mindent a férjednek, ő a feleségének, máris "meg van oldva" a probléma. Csak szegény gyerekeket sajnálom.
Tehát tagadod hogy r*banc vagy?Akkor ez mi?:
"már egy párszor voltunk eggyütt de már ez régebben volt mikor még én vagy külön voltam a páromtól vagy rosszban voltunk(tudom nem mentség) "
Itt lényegében bevallod hogy r*banckodtál akkor most hogy is van ez?És még te vagy felháborodva?Ez tényleg így van még a legnagyobb r*banc se vallja be hogy r*banc :D
Kérdező, a kérdésedre a válasz roppant egyszerűnek tűnik, laza kapcsolatot - valószínűleg otthon szex-hiánya van a terhesség okán, ennyi.
De ne mondd már, hogy erre nem jöttél rá magadtól is...
Kíváncsi lennék,hogy nézel a párod szemébe? Egyáltalán övé mind a két gyerek?
Szexet akar,te meg itt előadod a segghülye tyúkot,hogy vajon mit akar,közben meg viszket a lyukad.
Egy ordas kurv@ vagy-de ezt te is tudod. A kérdés már csak az,hogy lesz-e gerinced odaállni,bevallani a férjednek és megszakítani a kapcsolatot a sógoroddal vagy továbbra is így rühes cafka leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!