Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordul, hogy van párkapcsolata, de tetszik neki egy másik ember? Mennyire elítélendő? Kinek a problémája?
ajh mennyi álszent ... hát hogy a fenébe ne fordulhatna elő ... ha nem fordulna elő akkor a világ úgy működne, hogy mindenkinek összesen csak egy társ rendeltetett a földön, senki más ... tehát addig kell keresni, míg meg nem találod
az, hogy valaki tetszik kívül-belül még nem jelenti azt, hogy nem a párod szereted és kevés számodra a kapcsolatotok
Hát igen. De ha belegondolok én hogy éreznék, ha ezt csinálná.
De amúgy egyetértek az utolsóelőttivel.
gondolsz??! ez bizony nagy baj
nálunk is vannak problémák, veszekedések, de soha,nem gondoltam másra, nekem a sok ember közül Ő a Szerelmem, párom. Rossz hogy ilyeneket gondolsz.
Velem nem fordult elő mindezek ellenére sem. Tudod, szerintem ez a te hozzáállásodtól is függ más emberekhez, ahogy az is hogy valami már nagyon nagyon nincs rendben köztetek. Valamit tennetek kell, ha esetleg még megmenthető lenne, bár szerintem ez már veszett ügy. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!