Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy nem tudja eldönteni valaki valakiről, hogy tetszik-e neki vagy sem?

Figyelt kérdés

Egyik csoporttársammal (21/F) elég jól kijövünk, ismerősök szerint is egy hullámhosszon vagyunk. Körülbelül egy hete nekiszegeztem a kérdés, hogy végül is tetszem-e neki, mert voltak arra utaló jelek, illetve több barát is így vélte. A válasza viszont az volt, hogy nem vagyok az esete, de a személyiségemet nagyon bírja, és még nem döntötte el. Viszont amikor megismerkedtünk szeptemberben, akkor mintha kezdeményezett volna, de én nem ismertem akkor még ezt fel, illetve akkor maximum külsőség alapján tetszhettem neki.

21/L

2017. jan. 12. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

A szimpátia az első 2 percben kialakul...

Sőt konkrétan megmondta, hogy NEM. Akkor mi a kérdés? :D Nem értesz magyarul?21f

2017. jan. 12. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs még azt hozzátenném, hogy amég ezzel foglalkozol, addig 10 másik fölött elnézel. Aki szívesen ismerkedne veled
2017. jan. 12. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam többször is volt olyan, hogy elsőnek nem tetszett egy csaj, aztán megszépült a szememben utána és mindig ezek tetszettek a legjobban.
2017. jan. 12. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Első. Ha ez egy konkrét nem, akkor mi ez a végén hogy nem döntötte még el? Mondhatott volna valami szar dumát, hogy barátként kedvel vagy valami ilyesmi hülyeséget, ami egyértelműbb lenne.
2017. jan. 12. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez velem is megtörtént, 16 éves koromban, és szerintem tényleg nem tetszel neki. Nem akarok okoskodni, meg általánosítani, mert soha sem lehet tudni, de ha egy fiúnak tetszel, és akar is tőled valamit, az látható.
2017. jan. 13. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

5: Miből látható?

Több kapcsolatom volt, ami összejött és több olyan, mint amilyet a kérdező mesél, és ez utóbbi fajtában szerintem 20x olyan erős és 20x annyi jele volt annak, hogy az illetőnek tetszem, mint a kedveseimnél.

2018. febr. 6. 06:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja egy ferfi hogy nem vagy az esete burkoltan annyit jelent nem tetszel neki kulsoleg. Szerintem a ferfit jobban erdekli elso korben a kulsoseg mint egy not.
2018. febr. 9. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!