Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy nem tudja eldönteni valaki valakiről, hogy tetszik-e neki vagy sem?
Egyik csoporttársammal (21/F) elég jól kijövünk, ismerősök szerint is egy hullámhosszon vagyunk. Körülbelül egy hete nekiszegeztem a kérdés, hogy végül is tetszem-e neki, mert voltak arra utaló jelek, illetve több barát is így vélte. A válasza viszont az volt, hogy nem vagyok az esete, de a személyiségemet nagyon bírja, és még nem döntötte el. Viszont amikor megismerkedtünk szeptemberben, akkor mintha kezdeményezett volna, de én nem ismertem akkor még ezt fel, illetve akkor maximum külsőség alapján tetszhettem neki.
21/L
A szimpátia az első 2 percben kialakul...
Sőt konkrétan megmondta, hogy NEM. Akkor mi a kérdés? :D Nem értesz magyarul?21f
5: Miből látható?
Több kapcsolatom volt, ami összejött és több olyan, mint amilyet a kérdező mesél, és ez utóbbi fajtában szerintem 20x olyan erős és 20x annyi jele volt annak, hogy az illetőnek tetszem, mint a kedveseimnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!