Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy azért beszélted le magad valakiről, aki foglalt volt, mert?
Mert beleképzelted magad a párja helyzetébe, és nem akartál neki fájdalmat okozni, tönkretenni a kapcsolatát.
Normális így érezni, vagy ez már mártíromság?
Épp az, hogy annál jobban bejött.
Nincs is annál jobb, amikor meghallgatom, hogy neki barátja van, aztán meg csak rábukik a farkamra.
Aztán spermás szájjal megy hazafelé a barátjához.
Isteni!!!!
El se jutottam volna idáig. Volt már olyan, hogy párkapcsolatban élő férfi kezdett el udvarolni (amikor nem tudtam, hogy foglalt, természetesen), megvolt az intenzív vonzódás, de még mielőtt lett volna bármi, kiderült, hogy barátnője van, persze a tipikus rossz kapcsolat, blablabla. Az intenzív vonzódásból pillanatok alatt intenzív hányinger lett és elküldtem a francba. Nekem aztán nem kell se egy liánozó, kapcsolatfüggő, gyáva féreg, se egy olyan szardarab, aki a párja mellől félrelép, soha nem tudnék egy ilyenben megbízni. Az meg nyilván alap, hogy nem mások kárán szeretném elérni a boldogságom és nem tenném ezt senki párjával.
Tégy belátásod szerint, de azzal számolj, hogy neki ez a konfliktuskezelése a párkapcsolatokban, szóval amint elszáll a rózsaszín köd, ugyanúgy fogsz járni, mint a mostani párja.
én így jártam.
a pasi foglalt, elmondása szerint szar a kapcsolat, köztünk alakulni kezdett lelki vonalon egy nagyon mély és erős vonzalom.
teltek a hónapok, és ő nem szakított, és ez nekem fájt.
és akkor kimondtam neki: a párod háta mögött ezt ne folytassuk, mert át tudom érezni, milyen lehet a helyében lenni, és ez nem korrekt senkivel szemben, mert ln nem akarok háromszögben lenni, mert annál jobban szeretlek.
és akkor letagadott mindent, hogy ő nem is érzett irántam semmit, és jól megvannak a nővel.
ez fájt.
hatalmas csalódás volt, hogy mindent megtagadott.
de a gerincemet megőriztem, és ez óvatosságra tanított.
foglalt pasival akkor sem szabad kezdeni, ha telebőgi a világot, hogy neki milyen rossz, vagy ha udvarolhat, verni kell a tamtamot, amit én nem tettem meg elég keményen, és felszólítani, hogy döntsön, kit akar, de nem hagyni, hogy 2 nőt is szívasson.
de van olyan, h. nem érzi meg.
a mi esetünkben sem jött rá a nő semmire.
ha a pasi hallgatag, zárkózott, el tudja rejteni az érzelmeit a párja elől, amikor éppen másba kezd beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!