Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy azért beszélted le magad valakiről, aki foglalt volt, mert?

Figyelt kérdés

Mert beleképzelted magad a párja helyzetébe, és nem akartál neki fájdalmat okozni, tönkretenni a kapcsolatát.

Normális így érezni, vagy ez már mártíromság?

2017. nov. 17. 16:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint, ha ő is benne lett volna, hogy elhagyja a párját/elváljon
2017. nov. 17. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így kell érezni!!! Ez nem mártíromság, ez a normális gondolkodás. Olyannal nem szabad kezdeni akinek van párja.
2017. nov. 17. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Épp az, hogy annál jobban bejött.

Nincs is annál jobb, amikor meghallgatom, hogy neki barátja van, aztán meg csak rábukik a farkamra.

Aztán spermás szájjal megy hazafelé a barátjához.

Isteni!!!!

2017. nov. 17. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

El se jutottam volna idáig. Volt már olyan, hogy párkapcsolatban élő férfi kezdett el udvarolni (amikor nem tudtam, hogy foglalt, természetesen), megvolt az intenzív vonzódás, de még mielőtt lett volna bármi, kiderült, hogy barátnője van, persze a tipikus rossz kapcsolat, blablabla. Az intenzív vonzódásból pillanatok alatt intenzív hányinger lett és elküldtem a francba. Nekem aztán nem kell se egy liánozó, kapcsolatfüggő, gyáva féreg, se egy olyan szardarab, aki a párja mellől félrelép, soha nem tudnék egy ilyenben megbízni. Az meg nyilván alap, hogy nem mások kárán szeretném elérni a boldogságom és nem tenném ezt senki párjával.

Tégy belátásod szerint, de azzal számolj, hogy neki ez a konfliktuskezelése a párkapcsolatokban, szóval amint elszáll a rózsaszín köd, ugyanúgy fogsz járni, mint a mostani párja.

2017. nov. 17. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem a párja érdekel ilyen szempontból, hanem emberileg tartom senkinek azt, aki nem képes kilépni egy vacak kapcsolatból, tehát amint megtudnám, hogy foglalt elveszteném az érdeklődésemet irányába.
2017. nov. 17. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én így jártam.

a pasi foglalt, elmondása szerint szar a kapcsolat, köztünk alakulni kezdett lelki vonalon egy nagyon mély és erős vonzalom.

teltek a hónapok, és ő nem szakított, és ez nekem fájt.

és akkor kimondtam neki: a párod háta mögött ezt ne folytassuk, mert át tudom érezni, milyen lehet a helyében lenni, és ez nem korrekt senkivel szemben, mert ln nem akarok háromszögben lenni, mert annál jobban szeretlek.

és akkor letagadott mindent, hogy ő nem is érzett irántam semmit, és jól megvannak a nővel.

ez fájt.

hatalmas csalódás volt, hogy mindent megtagadott.

de a gerincemet megőriztem, és ez óvatosságra tanított.

foglalt pasival akkor sem szabad kezdeni, ha telebőgi a világot, hogy neki milyen rossz, vagy ha udvarolhat, verni kell a tamtamot, amit én nem tettem meg elég keményen, és felszólítani, hogy döntsön, kit akar, de nem hagyni, hogy 2 nőt is szívasson.

2017. nov. 17. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekel más érzelmi világa,főleg egy feleségé nem.Ha valaki buta mint a föld,elnéz mindent,meg is érdemli.Olyan nincs hogy egy nő ne érezze hogy a párja mással kever.
2017. nov. 17. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

de van olyan, h. nem érzi meg.

a mi esetünkben sem jött rá a nő semmire.

ha a pasi hallgatag, zárkózott, el tudja rejteni az érzelmeit a párja elől, amikor éppen másba kezd beleszeretni.

2017. nov. 17. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a normaila emberi erzes. Foglalt emberre sosem megyunk ra ez az alapveto szabaly. Viszont hogy egyes emberek azt hiszik pocsek valaki kapcsolata mert egyutt vannak x eve es van egy hullam volgy az eleg idiota. Ne higgyuk mar azt , hogy mi magunk mindenkinel jobbak vagyunk es a legjobbak a masik szamara . Az esetek hayn reszeben tortenik meg az hogy ossze jossz valakivel aki kapcsolatban van szakit a masik fele majd x ido mulva megint az exel kommunikal es vissza ter hozza. Ezert is mondom nem biztos az sosem amit mi hiszunk. Mar egy csomo kerdest lattam itt fiu / lany felalasban hogy az exehez ment vissza. Ezek nem veletlenek , csak is azert vannak mert hullam volgyben volt az illeto az uj szemely hatasa feltoltotte aztan ra jott meg sem ot szereti ha nem az exet.
2018. febr. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!