Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdobban a szíved, ha foglalt létedre újra találkozol azzal, akivel régen majdnem összejött?
Belezúgtál valakibe, látható és érezhető volt, hogy ez kölcsönös, de hiányzott valami, amitől tettlegességig fajult volna a dolog. Vártad, hogy lépjen, de vagy nem volt megfelelő alkalom rá, vagy nem mert megnyílni. Az alkalom elmúlt, a sors nem igazán hozta össze újbóli találkozásotokat, eközben összejöttél valakivel, akivel már együtt vagy egy ideje, mondjuk 1 vagy 2 éve. A pároddal már megszoktátok egymást, talán már ellaposodott a kapcsolat a kezdeti fellángolás után. Ekkor újra úgy hozza a sors, hogy megjelenik az életedben az, akit szerettél volna korábban, de nem lett belőle semmi. Most még jobb pasi, mint akkor volt.
Hogyan reagálod le a helyzetet?
Én nem foglalkoznék vele, mert szeretem a barátomat, más férfi nem tudna úgy lázba hozni, hogy ezen elgondolkozzak eggyáltalán. Viszont én nagyon hűséges típus vagyok alapból.
Kicsit furcsa nekem, hogy úgy fogalmaztál, hűtlenek lennénk-e ebben a helyzetben... Nagyon rossz ez a felvetés. Ha eszedbe jutott ez, és komolyabb szinten foglalkoztat is, akkor egyértelműen nincs jövőtök egymással, ha nem változik semmi. Nem megcsalni kell, (semmiképpen), hanem leülni, esetleg megbeszélni, hogy lapos a kapcsolatotok, min lehetne javítani (hiszen, ha még nem csaltad meg, és azt mondtad, normális a kapcsolat, az még helyrehozható). Viszont, ha már tényleg csak a megszokáson alapszik a kapcsolat, és már nem érzel iránta semmit, akkor légy őszinte, és szakíts vele, ha tényleg úgy érzed, a másik sráccal boldogabb lehetsz.
Van olyan,akivel direkt emiatt nem talalkozok.Pedig amikor irom h a varosban jarok,azonnal jon a valasz h kave?
Szeretem a parom,vele mukodik. A masikkal meg a kemia mukodott,minden mas meg nem. Lehetnek osztonleny,mint oly sokan es hazudnek ha azt mondanam hogy nem elveznem minden pillanatat,de tul sokat veszitenek. ...es ne vigy minket kisertesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!