Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megdobban a szíved, ha foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdobban a szíved, ha foglalt létedre újra találkozol azzal, akivel régen majdnem összejött?

Figyelt kérdés

Belezúgtál valakibe, látható és érezhető volt, hogy ez kölcsönös, de hiányzott valami, amitől tettlegességig fajult volna a dolog. Vártad, hogy lépjen, de vagy nem volt megfelelő alkalom rá, vagy nem mert megnyílni. Az alkalom elmúlt, a sors nem igazán hozta össze újbóli találkozásotokat, eközben összejöttél valakivel, akivel már együtt vagy egy ideje, mondjuk 1 vagy 2 éve. A pároddal már megszoktátok egymást, talán már ellaposodott a kapcsolat a kezdeti fellángolás után. Ekkor újra úgy hozza a sors, hogy megjelenik az életedben az, akit szerettél volna korábban, de nem lett belőle semmi. Most még jobb pasi, mint akkor volt.

Hogyan reagálod le a helyzetet?

2017. okt. 13. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de megdobban minden percben, tobbszor is, nem nagy ugy.
2017. okt. 13. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy ilyen helyzetben próbálsz-e hűséges maradni, és kitartani a jó ideje tartó komolyabb problémáktól mentes kapcsolat mellett, vagy hagynád-e, hogy elvigyen a másik pasi.
2017. okt. 13. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Hidegen hagyna. A parommal ket eve vagyunk egyutt de nem unalombol es megszokasbol. Egyetlen egy szemely sincs a multamban, aki barmifele erzeseket tudna belolem kivaltani az ujrafeltunesevel.
2017. okt. 13. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem foglalkoznék vele, mert szeretem a barátomat, más férfi nem tudna úgy lázba hozni, hogy ezen elgondolkozzak eggyáltalán. Viszont én nagyon hűséges típus vagyok alapból.

Kicsit furcsa nekem, hogy úgy fogalmaztál, hűtlenek lennénk-e ebben a helyzetben... Nagyon rossz ez a felvetés. Ha eszedbe jutott ez, és komolyabb szinten foglalkoztat is, akkor egyértelműen nincs jövőtök egymással, ha nem változik semmi. Nem megcsalni kell, (semmiképpen), hanem leülni, esetleg megbeszélni, hogy lapos a kapcsolatotok, min lehetne javítani (hiszen, ha még nem csaltad meg, és azt mondtad, normális a kapcsolat, az még helyrehozható). Viszont, ha már tényleg csak a megszokáson alapszik a kapcsolat, és már nem érzel iránta semmit, akkor légy őszinte, és szakíts vele, ha tényleg úgy érzed, a másik sráccal boldogabb lehetsz.

2017. okt. 13. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan,akivel direkt emiatt nem talalkozok.Pedig amikor irom h a varosban jarok,azonnal jon a valasz h kave?

Szeretem a parom,vele mukodik. A masikkal meg a kemia mukodott,minden mas meg nem. Lehetnek osztonleny,mint oly sokan es hazudnek ha azt mondanam hogy nem elveznem minden pillanatat,de tul sokat veszitenek. ...es ne vigy minket kisertesbe...

2017. okt. 13. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Látni nem látom az illetőt, de nyilván visszagondolok a régi dolgokra. De rájöttem, hogy ennek így kellett lennie és hogy nem ő, nem kell a boldogságomhoz.
2017. okt. 13. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen, igen. Sajnos. Valahogy elmentünk egymás mellett, pedig a mai napig érzem, hogy lehetett volna valami. Ettől függetlenül szeretem a párom, de néha eszembe jut.
2017. okt. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!