Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyre jobban kezdek megkedvelni valakit, aki foglalt?
Hogy beszéltek egész nap még éjszaka is, ha van barátnője? Mármint nem laknak együtt?
Hát csak úgy lehetne szerintem, ha megszakítod vele a kapcsolatot.
Senki sem szólhat bele abba, hogy kezeled ezeket a helyzeteket. Tanácsot tudunk adni, íme az enyém:
Saját tapasztalatom. Tavaly ugyanilyen helyzetben voltam. Pontosítok, mert volt egy kis csavar: izzott közöttünk a levegő, de én is, ő is tudatosan távol tartottuk magunkat a másiktól.
Egy este aztán több történt köztünk.
Bármilyen jó barátok is voltunk, szó nélkül, minden magyarázat nélkül kihajított. Engem, a nagy barátját.
Nem tudom, mennyire teszed könnyen túl magad az ilyeneken, de ha sokáig szenvedsz, akkor akármennyire is fáj, de ne akarj egy ideig vele lógni. Én a helyedben elmondanám neki azt is, miért. Ezt nem kell szégyellni, és az őszinteség fontos. Próbáld meg, nincs veszíteni valód. Mindent amit itt írtál, ahogy írtad, írd vagy mond el neki is.
És azt nem tudod/érzékelted hogy ő esetleg többet érez-e irántad? Én sem akarom alád adni a lovat, de ha esetleg ő is többet érez irántad, akkor a barátnőjével szemben nem lenne szép, ha ennek ellenére vele maradna. Ezt kéne kideríteni, mert mindenki megérdemli a boldogságot. Most azt mondod, le akarod magad állítani, de nem tudnád elképzelni vele? Szóval számodra az egyetlen opció, hogy bár kezded szeretni, de csak barátságnál akarsz maradni?
Mondjuk nekem nem férne bele, hogy a párom egész nap egy lánybarátjával beszélget, még éjszaka is. Ha erről nem tudnék, akkor meg főként nem tetszene. Én olyankor kiszállnék a képből, hadd legyenek boldogok akkor.
Ha ezt nem szeretnéd elérni, akkor viszont meg kell szakítsd vele a kapcsolatot, és úgy ahogy mondták előttem, az őszinteséggel nem lehet mellélőni.
Szerintem szerelmes vagy.
Azt nem mondom, hogy ne próbálkozz, mert hát az ember sok indent megtesz a szerelméért, de tedd tisztességesen. Úgyis látod, hogy őt merre húzza a szíve.
Ha viszont úgy érzed, fontos a barátsága (amit én nem nagyon hiszek el, ez a duma része szokott lenni, közben pedig ott van végig a reménykedés), akkor folytasd így, ne tudjon semmit belőle.
Kedves utolsó! Voltál már hasonló helyzetben? Mert ha nem, akkor kérlek mellőzd az ilyen megnyilvánulást.
Nem minden harmadik fél egy utolsó rib. Mindhárman hibásak ilyenkor a történetben. Talán illene ismerni a részleteket, mielőtt ítélkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!