Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet elszeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elszeretni egy nőt, ha foglalt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de foglalt. Ilyenkor mit lehet tenni? Hogyan tudom kipuhatolni, hogy mennyire stabil és jó kapcsolatuk? Nagyon ritkán, de beszélek a lánnyal, nem akarok nyomulni, de jó lenne valami infó arról, hogy milyen kapcsolatuk, mennyire boldog stb. Ezt hogyan lehet megtudni? Mik az utaló jelek arra, ha egy kapcsolat nem működik?
2017. aug. 17. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy kicsit alattomosan hangzik. De szerintem amíg annyira nem vagy vonzó a lány számára, mind lesheted a kapcsolatukat, érted nem fog kilépni. Csak ha annyira bejössz.
2017. aug. 17. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Lépj tovább.

Egyrészt kert úriember vagy.

Másrészt meg ha simán elcsábítható a lány, akkor melletted se lesz hűséges.

2017. aug. 17. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
*mert
2017. aug. 17. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Rendes lány sehogy, mást meg minek?
2017. aug. 17. 12:22
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Úgy, ha a lány is akarja. Az meg kész hülllllllllllleség, hogy akkor bármikor viszik mellőled is. Általában, már haldokló kapcsolatnál hagyják magukat elcsábítani. Te nem lennél ott, akkor is vége lenne nem,soká.
2017. aug. 17. 12:31
 6/15 anonim ***** válasza:
19%

"Rendes lányt sehogy". Báháháháháháhá :D

Bár ezen inkább sírni kellene, sajnos mindenki elcsábítható, még a legnormálisabb nő/férfi is. A kitartó szerető ha elég ideig vár, célba ér, sajnos. Ha megvannak a kellő erőforrásai (nem kell dolgoznia, mindig van pénz lenyűgözni a másikat, elég jól néz ki), akkor a kapcsolat egyik "rosszabb" időszakában bizony az adott nő/férfi ágyában ébredhet majd.

2017. aug. 17. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos nem így van. Ha a szeretőnek elég kitartása van és elég erőforrása, akkor akár hónapokon át is ott lebzselhet a közelében. Elsőre talán elzavarják, másodjára is, de előbb-utóbb valahogy eléri az ilyen, hogy őt válassza végül a megcsaló fél. Hónapokig játszhatja az "üdítő jóbarátot" a szokásos "unalmas pár" ellenében, és azt a hamis látszatot kelti, hogy ő jobb mindenben, mivel a problémákban nem kell részt vennie, így mindig ő lesz a "laza haver akivel tök jó együtt lenni", míg a párjával bizny a problémákkal is meg kell küzdeni.

Az úm. "pár" bármit tesz, veszít, ah egy gazdagabb, kitartó és helyes figura vet szemet a másikra.

Ha nem tesz semmit, észre se veszi, csak idők kérdése a megcsalás.

Ha féltékenykedik, akkor a szerető azonnal nyert.

Ha észreveszi, de "áh ő nem olyan", akkor csak pár hónappal odázza el az elkerülhetetlent.

2017. aug. 17. 12:44
 8/15 anonim válasza:
13%
6,7 Te jól látod a helyzetet, de itt sokan le fognak téged pontozni.
2017. aug. 17. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Az a nő, amelyik kitart a párja mellett és szereti és nem akar menni, akkor nem is fog.

A "lelkes harmadik" a feje tetejére is állhat, nem fog elérni vele semmit.

Ritka, de van ilyen eset is!

2017. aug. 17. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Hülyeség, hogy tisztességes lányt nem lehet elcsábítani.

Igaz, sz@r kapcsolatban, de voltam ilyen helyzetben. A mostani párom közel került hozzám barátilag, aztán elmondta,hogy szeret. Engem is megfogott a személyisége. Emiatt lezártam az addigi kapcsolatomat. Őszintén, korrektül. Soha senkit nem csaltam meg, nem csaptam be. Ezután se tenném.

A kérdezőnek is van esélye, ha igazán fontos neki a lány, és mindent megtesz.

2017. aug. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!