Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elszeretni egy nőt, ha foglalt?
Lépj tovább.
Egyrészt kert úriember vagy.
Másrészt meg ha simán elcsábítható a lány, akkor melletted se lesz hűséges.
"Rendes lányt sehogy". Báháháháháháhá :D
Bár ezen inkább sírni kellene, sajnos mindenki elcsábítható, még a legnormálisabb nő/férfi is. A kitartó szerető ha elég ideig vár, célba ér, sajnos. Ha megvannak a kellő erőforrásai (nem kell dolgoznia, mindig van pénz lenyűgözni a másikat, elég jól néz ki), akkor a kapcsolat egyik "rosszabb" időszakában bizony az adott nő/férfi ágyában ébredhet majd.
Sajnos nem így van. Ha a szeretőnek elég kitartása van és elég erőforrása, akkor akár hónapokon át is ott lebzselhet a közelében. Elsőre talán elzavarják, másodjára is, de előbb-utóbb valahogy eléri az ilyen, hogy őt válassza végül a megcsaló fél. Hónapokig játszhatja az "üdítő jóbarátot" a szokásos "unalmas pár" ellenében, és azt a hamis látszatot kelti, hogy ő jobb mindenben, mivel a problémákban nem kell részt vennie, így mindig ő lesz a "laza haver akivel tök jó együtt lenni", míg a párjával bizny a problémákkal is meg kell küzdeni.
Az úm. "pár" bármit tesz, veszít, ah egy gazdagabb, kitartó és helyes figura vet szemet a másikra.
Ha nem tesz semmit, észre se veszi, csak idők kérdése a megcsalás.
Ha féltékenykedik, akkor a szerető azonnal nyert.
Ha észreveszi, de "áh ő nem olyan", akkor csak pár hónappal odázza el az elkerülhetetlent.
Az a nő, amelyik kitart a párja mellett és szereti és nem akar menni, akkor nem is fog.
A "lelkes harmadik" a feje tetejére is állhat, nem fog elérni vele semmit.
Ritka, de van ilyen eset is!
Hülyeség, hogy tisztességes lányt nem lehet elcsábítani.
Igaz, sz@r kapcsolatban, de voltam ilyen helyzetben. A mostani párom közel került hozzám barátilag, aztán elmondta,hogy szeret. Engem is megfogott a személyisége. Emiatt lezártam az addigi kapcsolatomat. Őszintén, korrektül. Soha senkit nem csaltam meg, nem csaptam be. Ezután se tenném.
A kérdezőnek is van esélye, ha igazán fontos neki a lány, és mindent megtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!