Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elszeretni egy nőt, ha foglalt?
Igen, ez elsőre így is történik. Talán még tizedjére, századjára is. De eljön a pillanat amikor a "párral" van egy kis nézeteltérés - na akkor jön el a kitartó szerető nagy napja. A folyamat hosszú, de sajnos a kitartó szerető mindig nyer.
A szemem előtt vert szét egy önjelölt szerető egy 20 éves, valóban jó házasságot (nem rokonság), csak mert neki éppen ez volt a trófea. Első 200 alkalommal el lett zavarva, de az ilyen szeretőnek nincsenek gátlásai. Mindig ugyanolyan elánnal veti bele magát a dologba, mint addig és a manipulálásnak, látszat-"jobbságnak" meg is lesz az eredménye, sajnos.
Azért sajnos, mert a szerető hamar ráun majd, de akit megcsalt annak örökös csapás is lehet, főleg, ha rosszat nem is tett.
Saját példámmal és a baráti körből is +1-el, tudom bizonyítani, hogy nem.
Hiába próbálkozik a harmadik, ha a nő nem akarja.
15 éve vagyok a férjemmel, mégsem csaltam meg, hiába próbált közénk furakodni egy 3. fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!