Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyre jobban kezdek megkedvelni valakit, aki foglalt?

Figyelt kérdés
Semmi esetre sem akarok közé és a barátnője közé állni vagy szétszedni őket. Viszont minden nap, egész nap beszélünk, sokszor éjszakába nyúlóan és egyre inkább azt érzem, hogy kezdem őt megszeretni. Visszafogom magam, hogy ő semmit ne vegyen észre, de mit tudnék még tenni, hogy ennél többet véletlenül se érezzek iránta? Barátként nagyon fontos számomra és nem akarom elveszíteni.
2017. szept. 7. 16:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a választ.
2017. szept. 7. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, miért kellett kérdést kiírni erről egyáltalán. Nyilvánvaló, hogy ennek a magadban rendezésnek egyféle formája van, az, hogy nem beszélsz vele egész nap, de te mégis ezt teszed. Akkor? Ez hol visszafogás? Hidd el, barátod lenne akkor is, ha nem egész nap csüngenél rajta.
2017. szept. 7. 21:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy csak én tartom fenn a kommunikációt? Eszedbe sem jut, hogy esetleg kölcsönösen szeretnénk beszélni egymással? Nem értem, egyesek miért viselkednek úgy, mintha előttük lenne lefestve minden az adott helyzetről.
2017. szept. 7. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Ne foglalkozz azokkal, akik messziről okoskodnak. Ha gondolod, írj rám priviben, segítek, ha tudok.

Üdv,

Az egyik normális válaszoló.

2017. szept. 7. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha el akarod őt felejteni,akkor sajnos el kell kerülnöd,és el kell nyomnod magadban az érzéseidet.Ha viszont többet remélsz,akkor valld be neki,mit érzel.Köztes megoldás nincs.Vagy békén hagyod,vagy felteszel mindent egy lapra.A színlelés csak tönkre fog tenni szerintem.
2017. szept. 7. 21:27
 16/16 Tizenhármas ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz belekeveredni, de biztosan érzed, hogy egyre jobban tetszik, akkor te is tudod, mit tudsz tenni. Nem/vagy sokkal ritkábban beszélsz vele és keresed. Mi mást tudnál? Nyilván nem azért írtad a kérdést mert mi majd javasoljuk, hogy kapcsold ki egy gombbal a fejedben az ilyen funkciókat :D
2017. szept. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!