Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már le valakiről akit szeretsz? Megbántad?
Most nem olyan helyzetre gondolok ahol muszáj volt mert pl. nem szeretett viszont hanem amikor rajtad/rajtatok kívülálló okok miatt mondtál le róla.Például korkülönbség , mások véleménye, esetleg távolság miatt vagy amiatt mert tanàrod ,kollégád volt.
Van itt olyan aki ilyesmi ok miatt lemondott arról akit szeretett? Megbántátok?
Ez most egy elméleti kérdés inkább.
Van sok olyan helyzet ami nehéz és érdekel hogy mi jellemzőbb : az hogy lemondanak róla vagy az hogy nem.
Persze itt felvetődik a kérdés hogy ha valaki lemond a szerelméről , tényleg szereti-e de szerintem lehet hogy van aki így van vele.
Mint írtam , elméleti a kérdés szóval írhattok olyat is amit nem említettem.
Mondjuk a "màsok véleménye" miatt lemondani egyenlő azzal hogy nem is szeretjük a màsikat.Szerintem.
A többi eset már elgondolkodtatóbb.
Igen, távolság miatt. 10 000km volt köztünk meg egy óceán, én még suliba jártam, neki meg simán nem volt pénze ilyen mértékben fenntartani egy távkapcsolatot, úgyhogy 2 év után fennhagytunk a dologgal. Azóta mindkettőnknek van más.
Megmaradt szép emléknek, amugy is nagyon fiatalok voltunk (19, 24)
Le, mert van barátnője, és lehet, hogy bele tudnék barmolni, ha nagyon akarnék, de nem hiszek az ilyesmiben. Ha majd szingli lesz, írok neki.
26N
én mondtam, rohadt nehéz volt, majdnem belehaltam, nem vicc.
elkezdtem inni, lefogytam, nem tudtam csinálni semmi értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!