Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz lemondani valakiről akinek fele annyira vagy fontos, mint ő neked?
Figyelt kérdés
Kifogások,sértegetések,halasztgatások.
De amikor találkozunk minden nagyon jó,szépen viselkedik,kedves,cirogat,foglalkozik velem. Viszont mikor nem vagyunk együtt sokszor nem válaszol az sms-re,kevésbé érdeklődö,de túlságosan szeretem ahhoz,hogy elhagyjam,még a gondolat is fáj.
Ha voltatok hasonló helyzetben,hogy fejeztétek be?
2015. jún. 15. 21:45
1/3 anonim válasza:
Voltam. nem viselte el az erőszakosságomat,hogy hetente néhányszor szeretném látni,és zavarta,ha meglátogattam. 3 hét után elzavart,mert már nem szeretett,és csalódott bennem. Pár telefonos megkeresés után nem hívtam többé. Úgy voltam vele,amíg nem vagyok túl rajta nem kereshetem. Utánna meg már minek.
2/3 anonim válasza:
Igen. Én szerettem őt, Ő viszont engem nem. Később elmondta, hogy nem szeretett és meg is akart csalni, a többiek állították le. Aztán fél év múlva belémszeretett, mert elmondása szerint "akkor vett észre". A kitartásom és a küzdésrm lenyűgözte. Fél évig bírtam, szakítottam, mert elmondta a megcsalásos sztorit és fájt, hogy addig nem volt szerelmes belém. Viszont utána nagyon tepert és megpróbált kárpótolni azért a fél évért, egy idő után kezdtem felejteni és a sorra halmozott szép és jó élmények segítettek ebben, amiket ő okozott. Ennek 3 éve :)
3/3 anonim válasza:
Ez a szerelem... Hibás nem vagy benne, ez ilyen.
De ha majd szakít veled (szerintem ez a valószínűbb eset), akkor utána ugyan pár hétig depi leszel, viszont utána úgy fogod magad érezni, mint aki börtönből szabadult. :D Hiszen annál kevesebb fájó dolog van, mint a viszonzatlan érzések, és ha ez a napi szintű keserűség megszűnik, sokkal nyugodtabb leszel...
Ennyi vigasztaljon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!