Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nehéz lemondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz lemondani valakiről akinek fele annyira vagy fontos, mint ő neked?

Figyelt kérdés

Kifogások,sértegetések,halasztgatások.

De amikor találkozunk minden nagyon jó,szépen viselkedik,kedves,cirogat,foglalkozik velem. Viszont mikor nem vagyunk együtt sokszor nem válaszol az sms-re,kevésbé érdeklődö,de túlságosan szeretem ahhoz,hogy elhagyjam,még a gondolat is fáj.

Ha voltatok hasonló helyzetben,hogy fejeztétek be?

2015. jún. 15. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltam. nem viselte el az erőszakosságomat,hogy hetente néhányszor szeretném látni,és zavarta,ha meglátogattam. 3 hét után elzavart,mert már nem szeretett,és csalódott bennem. Pár telefonos megkeresés után nem hívtam többé. Úgy voltam vele,amíg nem vagyok túl rajta nem kereshetem. Utánna meg már minek.
2015. jún. 15. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Én szerettem őt, Ő viszont engem nem. Később elmondta, hogy nem szeretett és meg is akart csalni, a többiek állították le. Aztán fél év múlva belémszeretett, mert elmondása szerint "akkor vett észre". A kitartásom és a küzdésrm lenyűgözte. Fél évig bírtam, szakítottam, mert elmondta a megcsalásos sztorit és fájt, hogy addig nem volt szerelmes belém. Viszont utána nagyon tepert és megpróbált kárpótolni azért a fél évért, egy idő után kezdtem felejteni és a sorra halmozott szép és jó élmények segítettek ebben, amiket ő okozott. Ennek 3 éve :)
2015. jún. 15. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a szerelem... Hibás nem vagy benne, ez ilyen.

De ha majd szakít veled (szerintem ez a valószínűbb eset), akkor utána ugyan pár hétig depi leszel, viszont utána úgy fogod magad érezni, mint aki börtönből szabadult. :D Hiszen annál kevesebb fájó dolog van, mint a viszonzatlan érzések, és ha ez a napi szintű keserűség megszűnik, sokkal nyugodtabb leszel...

Ennyi vigasztaljon. :)

2015. jún. 16. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!