Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16L,25F? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16L,25F? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 00:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy érett gondolkodású, hiába hiszed azt. Egy dugásra jó lehetsz neki.
2018. febr. 20. 07:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő, de ritkán működik...más gondolkodásmód, érettség, más célok.
2018. febr. 20. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Felejtős
2018. febr. 20. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen most ismerkedtem egy 17 éves lánnyal, elmondtam, hogy én többet akarok tőle, de ő gondolta úgy, hogy ekkora korkülönbséggel nem tudja elképzelni.

Hozzá kell tenni, hogy a lány tényleg nem egy átlag 17 éves.

Szerintem működhet, de ez mindkét féltől függ.

2018. febr. 20. 09:20
 15/16 anonim ***** válasza:
"tegyuk felre azt hogy ki milyen szellemi szinten van" >> ez a mondatfoszlány pontosan mutatja, hogy mennyire nem vagy érett... NEM lehet félretenni ezt. Egy 16 éves lány még tini, most kezdi majd az életet, most alakul majd ki, hogy mit akar az élettől és hogy milyen ember lesz felnőttként (az egyetem, később munkahely, illetve maga a kor igenis megváltoztatja az ember jellemét), viszont a 25 éves srác már nagyjából tudja (jobb esetben), hogy mit akar az élettől, mit szeret és mit nem. Nem akarok rosszindulatú lenni, de egyébként is miért nem huszonéves lányt keres magához a srác? Ez elég nagy red flag... Persze lehet, hogy tényleg csak úgy beleszeretett a lányba, de ez a ritkább eset. És igen, vannak esetek amikor ez működik, de nagyon ritka, és valószínűleg nem ti vagytok a kivétel.
2018. febr. 20. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
Rossz vicc. Persze én is mióta elmúltam 30 felültetem néha a tini lányokat a szopórollerre, dehát kell a friss pipihús.
2018. febr. 20. 12:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!