Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16L,25F? Szerintetek?

Igen, ha 25 éves fejjel tetszik egy 16 éves lány, akkor fogyatékos vagy, mert ez úgy működik, hogy mihelyt bejön a csaj, az intelligenciát egy 16 évesé lesz. Igen kérdező, tudom, hogy most mire gondolsz. Azt akarod felhozni mentségedre, hogy mint tudjuk, a lányok korábban érnek, tehát mivel a lány ennek alapján megfelel egy huszonévesnek, nem vagy fogyatékos. Sajnos ki kell ábrándítsalak, a lányok ilyenkor jó fejek és maradnak a koruknál, hogy te fogyatékos lehessél.
31/f

Ironizáltam. Általában aki komolyat keres, az kivételt keres, aki meg nem komolyat keres, ott kB mindegy a lány kora.
31/f
elfelejtettem odairni hogy most tegyuk felre azt hogy ki milyen szellemi szinten van.
Legyunk egyszeruek most.
A fiu is es a lany is erett gondolkodasu.
Hagyjuk ezt a mezei kocsmapszichologiat.
En csak arra lennek kivancsi, hogy elitelendo?
Ekkora korkulonbseg?

Nem lehet ebben az esetben félretenni a két emberi jellemét és szellemi szintjét, különben nem tudod megítélni. 25 évesen a párommal már az esküvőt terveztük és babaruhákat nézegettünk. Ő nem véletlenül nem lefele ismerkedett korban, hanem szigorúan a korosztályában és felfele. 27 éves haverom meg tiniket kerget, pont azért mert nem akar elköteleződni és számára a legfontosabb érték az egy lányban, hogy feszes feneke legyen. Nyilván ezt nem így reprezentálja a lányoknak, annál okosabb, ők meg benyalják mint a kisboci. :)
Persze, nem csak ez a két kategória van, de szerintem furcsa, ebben a korban ekkora korkülönbség. 26/N

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!