Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16L,25F? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16L,25F? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 00:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez valami egyenlet?
2018. febr. 20. 00:57
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Komolyan sose fogom megérteni, hogy egy huszonéves mit akar egy kis tini csajtól. Én még csak 22 vagyok, de ha visszagondolok milyen voltam 6 éve, csak fogom a fejemet. Ha meg arra gondolok, hogy milyenek a mai 16 évesek, legszívesebben elhagynám ezt a bolygót...
2018. febr. 20. 00:58
 3/16 anonim ***** válasza:
25 vagyok fiu , lanytol fugg mit szeretne , amit en tudok hogy nem maradna aokaig velem mert meg fiatal es a fiatalsaga csucsat nem fogja nekem adni teljes egeszeben...
2018. febr. 20. 01:15
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ha 25 éves fejjel tetszik egy 16 éves lány, akkor fogyatékos vagy, mert ez úgy működik, hogy mihelyt bejön a csaj, az intelligenciát egy 16 évesé lesz. Igen kérdező, tudom, hogy most mire gondolsz. Azt akarod felhozni mentségedre, hogy mint tudjuk, a lányok korábban érnek, tehát mivel a lány ennek alapján megfelel egy huszonévesnek, nem vagy fogyatékos. Sajnos ki kell ábrándítsalak, a lányok ilyenkor jó fejek és maradnak a koruknál, hogy te fogyatékos lehessél.

31/f

2018. febr. 20. 01:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Okos vagy elottem szolo... de amikor a 40 es pasi a 20 eves csajjal van az kevesbe gaz mar mi?! Ahogy irtam nem a kor a gaz ha nem a lany nem fog sokaig megalapodni .. ergo hulyet csinal egy 25 eves pasasbol.
2018. febr. 20. 01:49
 6/16 anonim ***** válasza:

Ironizáltam. Általában aki komolyat keres, az kivételt keres, aki meg nem komolyat keres, ott kB mindegy a lány kora.

31/f

2018. febr. 20. 02:33
 7/16 A kérdező kommentje:

elfelejtettem odairni hogy most tegyuk felre azt hogy ki milyen szellemi szinten van.

Legyunk egyszeruek most.

A fiu is es a lany is erett gondolkodasu.

2018. febr. 20. 02:34
 8/16 A kérdező kommentje:

Hagyjuk ezt a mezei kocsmapszichologiat.

En csak arra lennek kivancsi, hogy elitelendo?

Ekkora korkulonbseg?

2018. febr. 20. 02:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ebben az esetben félretenni a két emberi jellemét és szellemi szintjét, különben nem tudod megítélni. 25 évesen a párommal már az esküvőt terveztük és babaruhákat nézegettünk. Ő nem véletlenül nem lefele ismerkedett korban, hanem szigorúan a korosztályában és felfele. 27 éves haverom meg tiniket kerget, pont azért mert nem akar elköteleződni és számára a legfontosabb érték az egy lányban, hogy feszes feneke legyen. Nyilván ezt nem így reprezentálja a lányoknak, annál okosabb, ők meg benyalják mint a kisboci. :)

Persze, nem csak ez a két kategória van, de szerintem furcsa, ebben a korban ekkora korkülönbség. 26/N

2018. febr. 20. 05:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más életszakaszban vannak, és ez előbb-utóbb kiütközik. A lány még középiskolás, legnagyobb gondja a matekházi. A srác már valószínűleg dolgozik, esetleg külön is él, a legnagyobb gondja pl a rezsi kifizetése. Nagyom nem ugyanaz. Ismerősi körben van 28F-18l pár, most kb 1 éve vannak együtt és kezd konfliktusforrássá válni ez, nem értik meg, hogy a másiknak miért más a fontos az életében.
2018. febr. 20. 06:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!