Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat, hogy fizesse a fogamzásgátlóm, ha azért akarja szedetni velem, mert a gumi neki nem jó?
Felesben akarja, de ha rajtam múlna inkább vennénk gumit.
Már megvettem a gyógyszert 3 havi adagot miatta, mert eleinte úgy volt visszaadja az árát. most úgy van, hogy visszaadja a felét.
Soha többé nem veszek meg előre semmit, amit később majd valaki más utólag "kifizet".
Nappalis egyetemisták vagyunk, ezért veszekszünk "filléreken" :(
Miféle szakra jársz te az egyetemen? Itt szoroztunk osztottunk neked, hogy a gyógyszerrel még olcsóbban jönnétek ki.
Tuti bölcsész vagy...
#53. közgazdász :DDDD
Írtam, hogy (külföldi) webshopról rendelek 100 db-os csomagokban gumi óvszert. Mert jelenleg annak tudom fizetni a felét.
Állj elé és kozold vele hogy ha nem tartja magát az eredeti megbeszeltekhez, akkor egyrészt te üres zsemlét fogsz enni egy honapig mert elment a pénzed rá...másrészt nem lesz ertelme szedni azt a sz.rt mert nem fogsz vele lefekudni az biztos.
Máskor tanuld meg hogy előre nem fizetsz senkinek semmit. Sőt. A kezébe adod a receptet hogy váltsa ki.
Köszi a tanàcsot,
én is arra jutottam, hogy megmondom neki, hogy ha az előzetesen megbeszéltek ellenére felesben akarja fizetni, akkor nem fogom szedni. Nem fogok a kajámon spórolni a fogamzásgátlás miatt.
Máskor nem fogok előre fizetni semmit, végülis csak 3 havi gyógyszerem árának a fele volt a tanulópénz.
18: a fogamzásgátló mellett is havi menstruáció van, ne nyilatkozz olyan témában, amibem teljesen tájékozatlan vagy.
Üdv, egy Lindynettet szedő lány
Ha meg nincs is minden esetben havi, mert nincs peteérés, akkor is kell tartani szünetet néha. Na azok azok a szünetek, mikor láttam pár embert majd' összeszarni magát a menstruációs görcsöktől, akik előtte nagyon jól elvoltak a havijukkal. Nem akarok senkit lebeszélni a gyógyszerről, de azt javasolnám megérteni és megemészteni mindenkinek, hogy vannak emberek, akiknek ez brutál módon meg tudja keseríteni az életét. Én pedig sem nőként, sem férfiként nem lennék képes a párommal ilyesmire, csak a saját élvezetem miatt.
Ezt csak így a pro és kontrák zárásaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!