Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat, hogy fizesse a fogamzásgátlóm, ha azért akarja szedetni velem, mert a gumi neki nem jó?
Felesben akarja, de ha rajtam múlna inkább vennénk gumit.
Már megvettem a gyógyszert 3 havi adagot miatta, mert eleinte úgy volt visszaadja az árát. most úgy van, hogy visszaadja a felét.
Soha többé nem veszek meg előre semmit, amit később majd valaki más utólag "kifizet".
Nappalis egyetemisták vagyunk, ezért veszekszünk "filléreken" :(
Nagyon egyszerű: ne szedj tablettát, ha nem akarsz. Viszont fizessétek felesben a gumit.
Ha nem tetszik neki, akkor megmondod, hogy a fél tablettára sincs pénzed, viszont a mellékhatások egésze és innentől a felelősség is a tiéd, ami nem fair.
Inkább már sehogy.
Ez a csávó nem tartja a szavát.
"Nappalis egyetemisták vagyunk, ezért veszekszünk "filléreken" :("
Hidd el, fogtok ti még akkor is, ha mindketten 500.000-ret visztek haza havonta. Itt nem a pénz a baj, hanem az, hogy a barátod nem tartja be az ígéreteit.
22/N
Mind a kettőtök érdeke a kielégítő szexualitás.Nyilván az ezzel kapcsolatos költségeket is közösek jó esetben.Szerintem örüljön,hogy hajlandó vagy a tabit szedni hiszen elsősorban miatta teszed.De gondolom neked is más érzés nem?:)
Ha spúrkodik még a fele összeggel is javasold akkor köttesse el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!