Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ma szexelni a pasimmal, mert már 5 napja nem tudtunk együtt lenni, de elkapott valami fertőzést a medencén. Mit tegyünk ilyenkor?
Figyelt kérdés
Legyen csak petting? Vagy húzzon gumit? A gumit amúgy se birja, ezért nem használjuk(nem baj, ha jön a baba).2013. júl. 20. 16:55
1/7 anonim válasza:
Akkor vagy kibírja,vagy csak te fogsz élvezkedni.
2/7 anonim válasza:
Én inkább hagynám.
Amúgy meg nyilván gumit fogtok húzni, ha szexeltek, de szerintem bírjátok már ki az orvosig.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem fog elmenni orvoshoz, ez csak egy sima fertőzés. Apu mentős, szóval ő mondta hogy mi a megoldás, de ezt én is tudom, hipermangános víz, és kész. Nekem az mindig segit.
2013. júl. 20. 17:05
4/7 anonim válasza:
A fertőzések komoly dolgok, várj türelmesen.
5/7 A kérdező kommentje:
Jogos... de attól még ha úgy akarja, kézzel kielégithetem? Ha a hasamra megy a cucc, attól még nem lesz gond, ugye?
2013. júl. 20. 17:10
6/7 anonim válasza:
Azért... belegondoltam milyen tuti családi ebéd lehet nálatok.
- Fiam - kérdezi az apád a pasidtól - és mit fogtok ma csinálni?
- Hát itt van a lányod, úgyhogy megnéznéd a f*rkamat? Kicsit büdös is meg piros is... te meg mentős vagy
- Jódozd be aztán mars szobára! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta direktbe neki, hanem nekem is volt már sokszor, ezért tartunk itthon hipermangánt. :D Ne nézz már ekkore gyökérnek:D
2013. júl. 20. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!