Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító gumi nélkül szexeni olyannal aki nem a párod?
Figyelt kérdés
belegondolva egy idegen testnedvei kerülnek beléd, baktériumai stb2018. jan. 5. 22:19
1/13 AchromaticSmarties válasza:
Jobb esetben olyan emberrel szexelsz, akihez vonzódsz, így nem lehet undorító.
2/13 anonim válasza:
Idegennel? De, az. Gumival és gumi nélkül is.
3/13 anonim válasza:
Szerintem is az. Főleg kvázi ismeretlenekkel az első pár randin.
4/13 anonim válasza:
Nem mindennapi kérdés :D ebbe soha nem gondoltam bele, nem gondolom, hogy különbség lenne a kettő között, a párod is ugyanúgy el tud sülni, mint egy "idegen", valamint ugyanazok a testnedvek jelentkeznek mindkét félnél.
5/13 anonim válasza:
sőt, tkp ez az egész szex dolog eléggé undorító, nem?
6/13 anonim válasza:
Pláne, hogy nem tudhatod, hogy kinek milyen betegsége van.
7/13 anonim válasza:
Számomra undorító dolog olyannal szexelni, aki nem a párom.
8/13 anonim válasza:
Ha már odáig eljutunk hogy szexelünk, akkor valamennyire tetszik, és akkor tetszenek a testnedvei és a baktériumai is.
Egyébként meg van immunrendszerem. Neked pedig az a rossz hírem, hogy saját magadon/magadban rengeteg baktérium, gomba, vírus van, amik tudnak rossz helyre kerülni, úgyhogy szifiliszt nem, de mindenféle gombát és baktériumot könnyebben kapsz magadtól, mint egy másik, magára adó embertől.
9/13 anonim válasza:
"Egyébként meg van immunrendszerem."
Nemibetegségnél cseszheted.
10/13 anonim válasza:
Szarni is undorító dolog mégis naponta csinálod. Nem is lepődöm meg ezeken a válaszokon már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!