Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktus közben mindig kicsit lecsúszik a gumi, nem teljesen és időben észrevesszük, visszahúzzuk (a gumi méretével nincs gond szerintem). Ez másoknál is így van vagy mi rontottunk el vmit?
Köszi!
Még valakinek vmi tipp?
nálunk is ez van pedig nem kicsi a farka...
de baj még nem lett belőle le is kopogom:D
Nekem soha nem volt ilyen problémám, inkább a felhúzás volt nehézkes, mert nagyon szorított, és már fájt...
Azóta meglátogattuk a nőgyógyászt, és a fogamzásgátlóval megoldódtak a gondok...:)
Lehet, hogy önző vagyok, de még mindig jobb a 99,9%-os védekezés, mint hogy ne élvezzem a szexet. Inkább nem mosok zokniban lábat, mert az ugye nem jó, és a lábgomba is könnyebben alakul ki ha zokniban mossuk.:)
Na akkor egy jó tanács.. :)
18 éves lettem novemberben,augusztus vége felé csókolóztam először,akkor is volt az első szex,de ez az eset még szeptemberben történt,ami 2. együttlétünkből..Lecsúszott a gumi,bennem maradt..Amúgy nem ment el a barátom bennem,előbb észrevettük,de biztos ami biztos,elmentem nőgyógyászhoz,felírt egy 72 órás tablettát.Ez óta eltelt kicsit több mint 3 hónap..Azóta kismama vagyok.Mindent megtettünk,hogy ne legyen ez,nem tehettünk róla,de most ez van. :)
Szóval inkább tényleg mellette akkor vagy használjatok olyan hüvelykúpot,vagy gyógyszer,vagy találjatok valami szűkebb gumit.Bár az én barátomnak se vékony,nem is értem,hogy hogy történt.
Ja és persze nem vagyok együtt a sráccal,barátok vagyunk,szerencsére minden anyagim megvan,egyedül lakok és tartom el magam.Csak azért mégse a legjobb "kapcsolatba" született.És a srác se ez miatt hagyott el,nem voltunk együtt,csak összejártunk és persze pont baleset lett belőle.Aztán lehet,hogy pont ez fog minket összehozni,nem tudom.
18L
Naptárra figyelek és már írattam fel fogamzásgátlót, csak még nem volt aktuális, h elkezdjem. Pharmatexet nem próbáltuk, azóta még nem voltunk együtt.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!