Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumi mérete lehet a gond?
A barátom nem tud elmenni, ha óvszer van rajta. Szexnél eddig mindig használtuk, mivel egyelőre más módon nem védekeztünk (tervezzük a fogamzásgátlót; védekezés nélkül pedig nem fogunk hozzá semmihez). Azt mondja, nagyon szorítja, a felhelyezésnél is vigyázni kell, mert fáj neki. Durexet használtunk, többfélét, de csak normál méretet. Ha rajta van a gumi, alig érez valamit, ha úgy verem neki, akkor sem sokat érzékel belőle.
Még nem tudott szex közben elmenni, pedig már sokszor próbáltuk, csak orálisan ment a dolog, gumi nélkül. Volt, hogy 2 órán át szexeltünk és a közelében sem volt a dolognak.
Boltban kerestünk nagyobb méretet, de nem találtunk. Csak szexshopban találnánk méretesebbet?
Arról is hallottam, gond lehet a rövid fitymafék. Azon a helyen szokott neki feszíteni, ha merev, tervezi, hogy orvoshoz megy vele.
Próbáljátok meg majd a tablettát.
De am 2 óra. É n örülnék neki :)
Vagy ha maradtok az óvszernél, akkor KETTŐ :O ( még leírni is széép) óra után segíts neki. Sztem ez a legkisebb dolog egy kapcsolatban.
Durex gumik tényleg szorosak, Lifestylest nem próbáltátok még? Ha az is szoros, akkor nézzetek Szex-shopban, biztos van. Most írhatnám még, hogy Pharmatex + megszakítás, de inkább menjetek biztosra. :)
Mi most LS-t próbálunk majd ki, mert Durex tényleg szorosabb és nálunk is ez (volt) a baj. :S
18/L
Igen, lehet túl szűk a gumi, az a jobbik eset, ha csak nem tud elmenni, a rosszabbik az, ha le is lankad.
A doboz feliratai alapján szinte az összes típus 52-54mm-eres átmérőjű, de ettől függetlenül van amelyik jóval kevésbé tűnik szűknek viselés közben.
Nem feltétlenül csak a reklámokból ismert és túlárazott gumikkal érdemes próbálkozni, nekem például a Rako jött be leginkább (és fele annyiba kerül darabja, mint a Durex).
Lehet nekem kicsi a farkam, de nekem még a Maskulan is lötyög.
27/F
azóta kétszer lovaglópózban összejött neki az orgazmusa, kb. 2-3 óra alatt. :D persze volt pózváltás, mert addig nem bírtam volna pacizni. :D
de a durex gumikkal nem vagyunk kibékülve továbbra sem... egyszerűen kevés az az 56 mm átmérő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!