Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gumi mérete lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gumi mérete lehet a gond?

Figyelt kérdés

A barátom nem tud elmenni, ha óvszer van rajta. Szexnél eddig mindig használtuk, mivel egyelőre más módon nem védekeztünk (tervezzük a fogamzásgátlót; védekezés nélkül pedig nem fogunk hozzá semmihez). Azt mondja, nagyon szorítja, a felhelyezésnél is vigyázni kell, mert fáj neki. Durexet használtunk, többfélét, de csak normál méretet. Ha rajta van a gumi, alig érez valamit, ha úgy verem neki, akkor sem sokat érzékel belőle.

Még nem tudott szex közben elmenni, pedig már sokszor próbáltuk, csak orálisan ment a dolog, gumi nélkül. Volt, hogy 2 órán át szexeltünk és a közelében sem volt a dolognak.

Boltban kerestünk nagyobb méretet, de nem találtunk. Csak szexshopban találnánk méretesebbet?

Arról is hallottam, gond lehet a rövid fitymafék. Azon a helyen szokott neki feszíteni, ha merev, tervezi, hogy orvoshoz megy vele.

2010. okt. 11. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáljátok meg majd a tablettát.

De am 2 óra. É n örülnék neki :)

Vagy ha maradtok az óvszernél, akkor KETTŐ :O ( még leírni is széép) óra után segíts neki. Sztem ez a legkisebb dolog egy kapcsolatban.

2010. okt. 11. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is tartom ezt nagy problémának, csak a barátom hiszi, hogy emiatt ő selejtes, pedig a legtöbb férfi mit meg nem adna, ha ennyi ideig bírná...
2010. okt. 12. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Durex gumik tényleg szorosak, Lifestylest nem próbáltátok még? Ha az is szoros, akkor nézzetek Szex-shopban, biztos van. Most írhatnám még, hogy Pharmatex + megszakítás, de inkább menjetek biztosra. :)

Mi most LS-t próbálunk majd ki, mert Durex tényleg szorosabb és nálunk is ez (volt) a baj. :S

18/L

2010. okt. 12. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet túl szűk a gumi, az a jobbik eset, ha csak nem tud elmenni, a rosszabbik az, ha le is lankad.

A doboz feliratai alapján szinte az összes típus 52-54mm-eres átmérőjű, de ettől függetlenül van amelyik jóval kevésbé tűnik szűknek viselés közben.

Nem feltétlenül csak a reklámokból ismert és túlárazott gumikkal érdemes próbálkozni, nekem például a Rako jött be leginkább (és fele annyiba kerül darabja, mint a Durex).

2010. nov. 2. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet nekem kicsi a farkam, de nekem még a Maskulan is lötyög.

27/F

2010. nov. 2. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:

azóta kétszer lovaglópózban összejött neki az orgazmusa, kb. 2-3 óra alatt. :D persze volt pózváltás, mert addig nem bírtam volna pacizni. :D

de a durex gumikkal nem vagyunk kibékülve továbbra sem... egyszerűen kevés az az 56 mm átmérő...

2010. nov. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!