Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat, hogy fizesse a fogamzásgátlóm, ha azért akarja szedetni velem, mert a gumi neki nem jó?
Felesben akarja, de ha rajtam múlna inkább vennénk gumit.
Már megvettem a gyógyszert 3 havi adagot miatta, mert eleinte úgy volt visszaadja az árát. most úgy van, hogy visszaadja a felét.
Soha többé nem veszek meg előre semmit, amit később majd valaki más utólag "kifizet".
Nappalis egyetemisták vagyunk, ezért veszekszünk "filléreken" :(
"annyival nem jobb, hogy akár 100 forinttal is többet költsek rá, mint amennyit gumira költenék."
Az egyik így vélekedik arról, hogy a másik gumi nélkül szeretné. A másik meg nem ad a tablettába. Milyen kapcsolat az ahol még a szexuális kielégülést is elspórolják, elbsszák egymás elől. A spórolás még egy dolog, de bakker, ne szrd már le azt, hogy neki gumi nélkül jobb lenne, ha már ő a párod. Meg is érdemlitek egymást.
#23 nagy igazságot fogalmazott meg.
Egyébként 3 havi adag fogamzásgátló körülbelül 8000 Ft. Ez egy hónapra leosztva 2600 Ft. Tehát te havi 1300 Ft-ot hisztizel, hogy azt neked kell fizetned. Úristen, micsoda hatalmas összeg...
Szóval kezdetetben volt egy fogamzásgátló módszer, ami neked jobb volt, és mindkettőtöknek olcsóbb.
Most van ez, ami neki jobb, és mindkettőtöknek drágább.
Szerintem a kétharmadát kérd el tőle, nehogymár az ő élvezete miatt fizess többet a saját egészsègkárosodásodra.
Valamennyit viszont neked is kellene bele adnod, mert a védekezés közöd feladat.
Ha hajlandó voltál kompromisszumra, azaz bevállaltad a bogyót, nem vagy önző.
Ő viszont hülye volt, hogy az egész költséget magára vállalta, erre jött rá túl későn.
Kérd el a bogyó árának kétharmadát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!