Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat, hogy fizesse a fogamzásgátlóm, ha azért akarja szedetni velem, mert a gumi neki nem jó?
Felesben akarja, de ha rajtam múlna inkább vennénk gumit.
Már megvettem a gyógyszert 3 havi adagot miatta, mert eleinte úgy volt visszaadja az árát. most úgy van, hogy visszaadja a felét.
Soha többé nem veszek meg előre semmit, amit később majd valaki más utólag "kifizet".
Nappalis egyetemisták vagyunk, ezért veszekszünk "filléreken" :(
Ti nem beszélgettek?
De komolyan?
Mi együtt eldöntöttünk, hogy mit használjunk és feleztük az összegét.
Hát ha te egy ilyen fhasz miatt szeded azt a mérget...
Akiket eddig ismerek, mindig tönkretette a szervezetüket. Híztak tőle, hajhullás, kiütések, iszonyat fájdalmas menstruációk, petefészekgyulladás... Persze, ha valakinek ez vált be és szedni akarja, oké. De egy férfi miatt nem tennék semmit a szervezetembe, főleg úgy, hogy még nekem kell fizetnem is.
Húzzon szépen gumit, vagy dugjon kecskéket, ne az én testem felett rendelkezzen.
Amikor összejöttem a párommal én fizettem neki a gyógyszerét, mert ő azt akart szedni.
Nem érzem gondnak, hogy ezt én fizetem.
Azt azonban hozzá tenném, hogy mai napig gyógyszerellenes vagyok.
#15 fogamzásgátló mellett nincs menstruáció, szóval fájdalmas menstruációról sem lehet beszélni... Maximum megvonásos vérzés lehet, amire te gondolsz.
Egyébként kérdező, neked nincs szád? Miért nem mondtad a barátodnak, hogy te nem akarsz fogamzásgátlót szedni? Miért váltottad ki, ha nem akarod szedni? Ha ennyire könnyen irányítható vagy, az elég gáz a jövődre nézve.
Kulföldi webshopból rendelek/rendelünk gumiból 100 db-osakat, az olcsó.
#18 mert mielőtt belevagtam, azt mondta az egeszet fizeti. Ugy akartam.
Itt az a legnagyobb baj, hogy nem tartja azt, amit megbeszéltetek. Ezenkívül önző is.
Nem érdemes vele hosszú távra tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!