Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfogyott az első levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogyott az első levél fogamzásgátlóm az 5 napon kezdetem el szedni az orvosom aztmondta ho 1 hét útán véd, most épp a szünet 3 napján tartok ma meg is jött barátommal kipórbálltuk gumi nélkül de csak egy pár percig és nemis ment el lehet vmi baj?

Figyelt kérdés
de sajnos nincs több szóval nemtudok szedni és utána még a biztonság kedvéért raktam be spermicides tablettát
2009. máj. 10. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Úristen... A fogamzásgátlót nem szedjük a szünben! Te elolvastad a tájékoztatót és beszéltél az orvosoddal? Miért szedsz fogamzásgátlót, ha nem tudod hogy kell? Mit jelent az hogy sajnos elfogyott nem tudok többet szedni? Anyám...

A fogamzásgátló a szünetben is véd.

Ha az orvos azt mondta, akkor higyjél neki.

Ha megjött, én nem szexelnék gumi nélkül.

Használhatnál írásjeleket.

A levél utén van 7 nap szünet amikor NEM szedjük a tablettát.

2009. máj. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!