Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?
Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)2018. jan. 3. 13:46
51/59 anonim válasza:
Nálam eleve a távkapcsolatnál bukna az egész. Aki jól megvan nélkülem többszáz km-re tőlem, azzal én nem tudok mit kezdeni. Nekem szükségem van a partnerem közelségére, érintésére, hogy esténként hozzábújjak. Az összes többiről tényleg nehéz véleményt mondani, mert annyi kicsi részlet árnyalja a képet, amit lehetetlen pár sorban összefoglalni. Te tudod, miért vagytok távol egymástól, szolgál-e valami jövőbeli célt ez a távollét, Te látod a kapcsolat fejlődését, Te vagy benne, Te tudod, mit tettél már meg ezért a kapcsolatért, mit tehetnél még érte, mit kapsz ettől a kapcsolattól. Ezekbe se én, se senki más nem lát bele. A magam részéről sokszor éreztem azt, hogy nem szeret engem a párom. Gyakran éreztem elhanyagolva magam. Ő meg sokszor érezte azt, hogy bármennyire igyekszik, nem tud megfelelni az elvárásaimnak. Sokszor haraptunk már a nyelvünkre, mert kedvünk lett volna egymást elküldeni a büdös francba. De mindig meghallgattuk a másikat, hogyan látja az adott helyzetet. És mindig kiderült, hogy nagyon szeretjük egymást, csak épp nagyon máshogy mutatjuk ki. Ha úgy tetszik, meg kellett tanulnunk egymás szeretetnyelvét. Ehhez piszok sok türelem és valami hihetetlen empátia kellett. Az, hogy nem keres téged a barátod napokig, nem jelenti automatikusan, hogy nem szeret vagy nem érdekled. Lehet, hogy rossz neki, hogy bár beszéltek, de nem láthat, nem érinthet meg. Lehet, hogy nem tudja kezelni ezt a távolság dolgot. Elméletileg van barátnője, gyakorlatilag nem vagy mellette. Lehet, hogy nem tudja, mit ìrjon neked. És persze, az is lehet, hogy szimplán tojik az egészre. Az is lehet, hogy már másik barátnője van. Ezt Nektek kell tisztázni.
52/59 anonim válasza:
Örülnék, hogy végre megszabadultam tőle. Ennyi.
53/59 A kérdező kommentje:
miert irod ezt utolso?kifejtened?
2018. jan. 4. 20:31
54/59 anonim válasza:
Csak a kérdést olvastam el, a válaszokat nem, tehát erre reagálok.
Nézd. Megbántott. Nem egyszer, sokszor. Egyszer már eljutok oda, hogy túlfeszül a húr, és végül szakítok vele. Vége ennek a megnyomorító kapcsolatnak. Ő pedig nem akarja visszakönyörögni magát, tudomásul veszi ezt. Nem keres többet. Miért is ne örülnék?
55/59 A kérdező kommentje:
ertem.tehat te is ugy gondolod ha szeretsz valakit az minimum hogy keresed ot miutan megbantottad es jogosan szakitott
2018. jan. 4. 20:58
56/59 A kérdező kommentje:
nala vannak a cuccaim...de olyan amit nem tud postan elkuldeni.de keptelen vagyok talalkozni vele.nagyon megalazo hogy nem keres
2018. jan. 4. 21:00
57/59 anonim válasza:
Nem. Ha jogosan szakított a másik, akkor valószínűleg igaza volt, és nincs az égvilágon semmi okom rá, hogy keressem. Ha pedig nem jogosan szakított, akkor meg azért nem fogom keresni. Vagyis semmiképp nem könyörögném vissza magam, ha a másik már megmondta, hogy nem akar velem lenni.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a volt barátod a szakítás után már nem keres.
58/59 A kérdező kommentje:
de en szeretem ot...es szeretnek vele beszelni.csak igy mar nagyon ciki ha en hivom fel.
2018. jan. 4. 21:17
59/59 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Kiborított, elküldted. Ennek ellenére szereted és szeretnéd helyrehozni a kapcsolatot. Nincs ebben semmi ciki se megalázó. Lehet, hogy ő is szeret, csak arra vár, hogy lehiggadj és újra jelentkezz. Csak úgy fogod megtudni, mit gondol a barátod, ha megkérdezed tőle. Tényleg nem kéne emiatt rosszul érezned magad. Mindenki csinál butaságokat, mond meggondolatlan dolgokat. Úgyhogy nagy levegő, és hajrá, hívd fel. Aztán lesz, ami lesz. Bárhogy is alakul, jobb mihamarabb túlesni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!