Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennel, ha eleted szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?

Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)
2018. jan. 3. 13:46
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keres arra gondolnék, hogy ő már nem akar tőlem semmit, és elkezdenék túllépni rajta.
2018. jan. 3. 13:48
 2/59 anonim ***** válasza:
79%

Ha megbántottad. és szakítottál vele akkor ő miért keressen?? Nyilván szenved, de van benne tartás.

Nem fog megalázkodni előtted.

2018. jan. 3. 13:49
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokszor megbánt, nem lehet életem szerelme. Ez csak egy lecke, ami segít megtalálni és megbecsülni őt.
2018. jan. 3. 13:50
 4/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer szakítok akkor azt azért teszem mert tudom hogy nem fog működni soha. Szal nem , nem akarnám hogy keressen hogy hozzuk rendbe!
2018. jan. 3. 13:52
 5/59 anonim ***** válasza:
100%

1. Aki sokadszorra megbánt, pláne szándékosan, az marhára nem életem szerelme.

2. Mivel elmúltam 14 éves, soha nem szakítanék "mérgemben" vagy manipulációs céllal, akkor szakítok, ha már nem akarom folytatni a kapcsolatot. Ennek fényében örülnék, hogy nem keres.

2018. jan. 3. 13:55
 6/59 A kérdező kommentje:

Tehat en vagyok a megbantott fel es en szakitottam dühböl.

A kerdes az,hogy normalis e az, hogy nem kerdezi meg, hogy megbeszelhetjük e?Egyszerüen nem keres többet?ez a kerdes

2018. jan. 3. 14:09
 7/59 anonim ***** válasza:
Írd már meg a sztorit légyszíves mivel bántott meg? Ha nem keres, valószínűleg ő is azt érzi hogy bántva lett. (mérgedben szakítottál)
2018. jan. 3. 14:11
 8/59 A kérdező kommentje:

ok.de ki fogsz nevetni.Tavkapcsolatban elünk.Jelenleg nem megy maskepp.Sokszor mondtam neki, hogy fontos hogy erezzem szeret es hogy keres.Erre 2 napig egy üzenetet nem ir.Ezt mar többször eljatszotta.

Most vasarnap kerdezem miert nem kerestel pentek ora?Err ö

hat meccsek voltak a tv ben egesz nap....

2018. jan. 3. 14:16
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen normális, hogy ezek után soha többet nem keres. Szakítottatok, szóval miért is tenné?
2018. jan. 3. 14:16
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszodból pedig tök egyértelmű, hogy szart se jelentesz neki, szóval miért is csodálkozol, hogy szakítás után se vagy az?
2018. jan. 3. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!