Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?
Ha megbántottad. és szakítottál vele akkor ő miért keressen?? Nyilván szenved, de van benne tartás.
Nem fog megalázkodni előtted.
1. Aki sokadszorra megbánt, pláne szándékosan, az marhára nem életem szerelme.
2. Mivel elmúltam 14 éves, soha nem szakítanék "mérgemben" vagy manipulációs céllal, akkor szakítok, ha már nem akarom folytatni a kapcsolatot. Ennek fényében örülnék, hogy nem keres.
Tehat en vagyok a megbantott fel es en szakitottam dühböl.
A kerdes az,hogy normalis e az, hogy nem kerdezi meg, hogy megbeszelhetjük e?Egyszerüen nem keres többet?ez a kerdes
ok.de ki fogsz nevetni.Tavkapcsolatban elünk.Jelenleg nem megy maskepp.Sokszor mondtam neki, hogy fontos hogy erezzem szeret es hogy keres.Erre 2 napig egy üzenetet nem ir.Ezt mar többször eljatszotta.
Most vasarnap kerdezem miert nem kerestel pentek ora?Err ö
hat meccsek voltak a tv ben egesz nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!